ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ILIADIS CUP

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ILIADIS CUP
Παρακαλείσθε να ελέγχξετε ότι τα ονόματά σας βρίσκονται στην επίσημη λίστα των συμμετοχών του συστήματος jumas.
 
Όσοι δεν βρίσκονται στη λίστα και επιθυμούν να ενταχθούν θα πρέπει να δηλωθούν άμεσα. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν ενεργοποιημένη κάρτα jumas.

Όσοι συμμετέχουν στη διοργάνωση θα διαμείνουν υποχρεωτικά στο ξενοδοχείο της διοργάνωσης (Xenophon Hotel), και θα πρέπει να αποστείλουν άμεσα για να επικυρώσουν την συμμετοχή τους τη φόρμα κράτησης δωματίων (ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ) συμπληρωμένη στο Iliadiscup@hotmail.com. Λόγω περιορισμένης διαθεσιμότητας στα ξενοδοχεία θα πρέπει να γνωρίζει η οργανωτική για τυχόν επιπλέον δωμάτια που θα πρέπει να κρατηθούν ώστε να διασφαλιστεί η συμμετοχή σας στη διοργάνωση.

Παρακαλείσθε να ενημερώσετε σε άμεσο χρόνο τον κύριο Κάσκα (210 48 34031) σχετικά με αλλαγές-διαγραφές – προσθήκες συμμετεχόντων στο Athens Junior European Cup ελέγξτε το αρχείο (iliadis cup αρχείο).

Όσοι αθλητές δεν θα συμμετέχουν στη διοργάνωση θα πρέπει να προβούν άμεσα στην επικοινωνία με τον κύριο Κάσκα για τη διαγραφή της συμμετοχής τους.

Θα πρέπει να μελετήσετε το πρωτόκολλο Covid σχετικά με την είσοδό σας στο safety bubble της διοργάνωσης και να κινηθείτε αναλόγως.

Πριν τη διοργάνωση:

  • Εάν είστε πλήρως εμβολιασμένοι ή έχετε πιστοποιητικό νόσησης 6 μήνες πριν τη διοργάνωση: 1 PCR test όχι παλαιότερο των 72 ωρών πριν την είσοδο σας στην φούσκα και το αντίστοιχο πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε νόσησης (ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΎ ΚΑΙ PCR ΣΤΟ directorhjf@yahoo.gr σε άμεσο χρόνο από τη λήψη του στα αγγλικά).
  • Αν δεν κατέχετε πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε νόσησης: Δυο PCR test αρνητικά που έγιναν το πολύ 8 ημέρες πριν την είσοδο στην φούσκα, τα οποία έγιναν με απόσταση 48 και άνω ωρών (ΑΠΟΣΤΟΛΗ 2 ΤΕΣΤ ΣΤΟ directorhjf@yahoo.gr σε άμεσο χρόνο από τη λήψη τους στα αγγλικά).

Τα LRW που ζητούνται από την IJF θα συμπληρωθούν από τον Covid Manager της Ελληνικής ομάδας δεν θα χρειαστεί να συμπληρώσετε κάτι αρκεί να είστε δηλωμένοι στη διοργάνωση (judobase).

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ PCR ΤΕΣΤ ΕΙΣΌΔΟΥ ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΕΣ:

  • Πέμπτη 24 Μαρτίου 15:00 με 15:30 άφιξη συμμετεχόντων Ελλήνων που αγωνίζονται το Σάββατο (αυστηρό χρονικό περιθώριο) Acharnis Kavallari Hotel λήψη PCR TEST ΕΙΣΌΔΟΥ
  • Παρασκευή 25 Μαρτίου 15:00 με 15:30 άφιξη συμμετεχόντων Ελλήνων που αγωνίζονται την Κυριακή (αυστηρό χρονικό περιθώριο) Acharnis Kavallari Hotel λήψη PCR TEST ΕΙΣΟΔΟΥ

Η Ελληνική ομάδα θα πρέπει να αφιχθεί την ίδια ώρα και να γίνει το PCR ομαδικά ώστε να βγουν και τα αποτελέσματα ομαδικά για να αποδεσμευτούν οι αθλητές και να του επιτραπεί η έξοδός τους από τα δωμάτια και να παραλάβουν διαπιστεύσεις σε περίπτωση που είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Μετά τη λήψη του τεστ η ομάδα θα μεταφερθεί στο ξενοδοχείο διαμονής τους και θα περιμένει στα δωμάτιά της για τα αποτελέσματα των τεστ.

Όσοι συμμετέχουν μόνο στο προπονητικό καμπ και όχι στο Κύπελλο δεν θα χρειαστεί να καταλύσουν στο ξενοδοχείο της Αθήνας όπως αναφέρεται στην προκήρυξη – έπειτα από αίτημα προς την Ευρωπαϊκή για την οικονομική διευκόλυνση των αθλητών – θα μπορούν να κάνουν το τεστ την Κυριακή στο γήπεδο και να αναχωρήσουν με το πούλμαν της διοργάνωσης τη Δευτέρα για Sport Camp Λουτράκι. Το κόστος συμμετοχής των εν λόγω αθλητών μειώνεται με αυτόν τον τρόπο στα 125€ (PCR, διαμονή με πλήρη διατροφή, συμμετοχή στο camp). Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής η αποστολή φόρμας κράτησης στο iliadiscup@hotmail.com .

Επικοινωνείτε στο 698 411 8880 για τυχόν απορίες με την κα Σαλώμη Ηλιάδου.

Ε.Ο. Τζούντο

Iliadis cup
X