ΕΣΟΑ/ΕΟΤ/Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης: Την Κυριακή 5/6, η ανάδειξη στο μαθητικό διαγωνισμό «Πράσινο Μετάλλιο»

ΕΣΟΑ/ΕΟΤ/Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης: Την Κυριακή 5/6, η ανάδειξη στο μαθητικό διαγωνισμό «Πράσινο Μετάλλιο»

Η ώρα για την ανάδειξη των νικητών στον μαθητικό διαγωνισμό «Πράσινο Μετάλλιο» έφτασε… Την Κυριακή 5 Ιουνίου (10:30-14:30), στον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης και συγκεκριμένα στο Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο, θα παρουσιαστούν τα μετάλλια που δημιουργήθηκαν από μαθητές ηλικίας 12 έως 15 ετών και τα οποία είναι κατασκευασμένα από οικολογικά ή/και ανακυκλώσιμα υλικά. H Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, σε συνεργασία με την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες και το Τμήμα Οικολογίας και Κλιματικής Αλλαγής του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, διοργάνωσαν τον διαγωνισμό ο οποίος έχει τον τίτλο «στον δρόμο της ευγένειας για ένα πράσινο μέλλον». Γιατί η ΕΟ Τζούντο ήταν αυτή που άνοιξε το δρόμο, ο οποίος θα διευρυνθεί στο άμεσο μέλλον με πολλές και διαφορετικές «πράσινες» πρωτοβουλίες!

Παράλληλα με το διαγωνισμό, στο χώρο του Πρότυπου Οικογενειακού Πάρκου, θα γίνει παρουσίαση-επίδειξη του αθλήματος του τζούντο, ενώ οι νικητές θα πάρουν δώρο ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, καθώς και δύο ηλεκτρικά πατίνια προσφορά της Hewlett-Packard.  

ΕΣΟΑ και ΕΟ Τζούντο θα συνεχίσουν την ίδια δράση και σε άλλους Δήμους της χώρας, αφού στόχος είναι η περαιτέρω ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μαθητών για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, της Ορθής Οικολογικής Συμπεριφοράς και την σημασία της επαναχρησιμοποίησης και της αλλαγής καθημερινών συνηθειών για έναν πιο πράσινο και δίκαιο πλανήτη για όλους μέσα από τον αθλητισμό. 

X