Χειρουργήθηκε ο Ταριέλ Ζιντιρίδης, πρόβλημα και ο Ρεβάζι

“Χτύπημα” εις διπλούν για την οικογένεια Ζιντιρίδη… Ο Ταριέλ, υποβλήθηκε τελικά σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς θα υποχρεωθεί να μείνει εκτός τατάμι για περίπου 1.5 μήνα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στους εφήβους, θα παραμείνει στη Γεωργία έως τις 8 Φεβρουαρίου, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να ακολουθήσει πρόγραμμα με φυσιοθεραπείες. Το πρόβλημα του Ταριέλ είχε ξεκινήσει λίγο καιρό πριν το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Άγιου Δομίνικου. Παρά τη θεραπευτική αγωγή που ακολούθησε δεν κατέστη δυνατό να ξεπεραστεί το πρόβλημα και με δεδομένο ότι διανύουμε ήδη μια προολυμπιακή χρονιά, κρίθηκε απαραίτητο τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο να υποβληθεί τελικά σε επέμβαση.

 

Όσον αφορά στον Ρεβάζι, υπέστη ράγισμα στον καρπό του αριστερού χεριού και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 20 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται να είναι έτοιμος στο Σούπερ Παγκόσμιο Κύπελλο που θα φιλοξενηθεί στο Αμβούργο το διήμερο 24-25 Φεβρουαρίου.

 

“Ήταν επιβεβλημένο για τον Ταριέλ να υποβληθεί σε επέμβαση. Τώρα θα επιδιώξουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα να τον έχουμε στη διάθεσή μας, δεδομένου ότι βρισκόμαστε σε προολυμπιακή χρονιά και οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορεί να μας στοιχίσει. Το πρόβλημα του Ρεβάζι δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό και πιστεύω ότι θα βρίσκεται στη διάθεσή μου για το πολύ δυνατό τουρνουά του Αμβούργου στα τέλη του μήνα”, είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Ηλιάδης με δηλώσεις στο επίσημο διαδικτυακό χώρο της ΕΟΤ.

X