Υποτροφίες Ολυμπιακής Προετοιμασίας από το Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη

Το Ίδρυμα Α.Γ.Λεβέντη, με στόχο την ενίσχυση της προσπάθειας των αθλητών και αθλητριών και την παροχή κινήτρων διάκρισης τους, προκηρύσσει για 14η συνεχή χρονιά διαγωνισμό απονέμοντας συνολικά 25 υποτροφίες για το 2012.

 

Κάθε υποτροφία ανέρχεται στο ποσό των 4.000 ευρώ και απευθύνεται σε αθλητές και αθλήτριες ατομικών ολυμπιακών αθλημάτων από την Ελλάδα και την Κύπρο.

 

Δεν έχουν δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας, αθλητές και αθλήτριες που έχουν καταλάβει έως και 3η θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια πρωταθλήματα ανδρών -γυναικών τα τελευταία δύο χρόνια. Θα προτιμηθούν δε αθλητές και αθλήτριες που δεν έχουν χορηγούς.

 

Όσοι αθλητές και αθλήτριες πήραν υποτροφία στο παρελθόν από το Ίδρυμα, έχουν δικαίωμα να ξαναδιεκδικήσουν.

 

Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται μέσω ειδικού εντύπου μπορείτε να το βρείτε πατώντας εδώ

 

Η αίτηση πρέπει να συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα, βεβαίωση της Ομοσπονδίας για τις αθλητικές επιδόσεις του τρέχοντος έτους και υπεύθυνη δήλωση του ενδιαφερόμενου για τυχόν υποτροφίες ή χορηγίες του στο παρελθόν.

 

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών, λήγει στις 30 Νοεμβρίου 2012 και υποβάλλονται είτε με απευθείας παράδοση στην διεύθυνση του Ιδρύματος (Πατησίων 141, Αθήνα 11251), είτε ταχυδρομικώς, είτε με κούριερ.

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλαμβάνουν τα ειδικά έντυπα, επίσης, από την εταιρεία W&W (Πατησίων 141, Αθήνα τηλ. 210-8651078), Δευτέρα έως Παρασκευή (10.00 – 16.00), είτε από την Ιστοσελίδα του Ιδρύματος www.agleventisfoundation.org

 

Download attachments:

Αίτηση
Προκήρυξη

X