Την 7η θέση κατέκτησε η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα

Την 7η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Super A που φιλοξενείται στο Αμβούργο, κατέκτησε η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα. Η τζοντόκα του Πανελληνίου, αν και ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα -63 κιλά με νίκη (Waza-ari) επί της Γαλλίδας Βιρζινί Τορίν, στο β` γύρο ηττήθηκε με Yuko από τη Γερμανίδα Άνια Βάγκνερ. Η τύχη όμως ήταν με το μέρος της και προκρίθηκε στα ρεπεσάζ. Εκεί πέτυχε δύο νίκες επί της Βάνια Ίσι (Βραζιλία) με Waza-ari και επί της Έσθερ Μιρεμπόε (Νορβηγία) με Ippon, όμως στον αγώνα που οδηγούσε στον τελικό της “δεύτερης ευκαιρίας” ηττήθηκε με Ippon από την Ελβετίδα Τζουιάνε Ρόμπρα και έτσι περιορίστηκε στην 7η θέση.

 

Στα -48 κιλά, η Σεγκολέν Σαρπαντιέ δεν μπόρεσε να γνωρίσει τη χαρά της νίκης, ωστόσο βρέθηκε στην 13η θέση. Η Σαρπαντιέ στα προκριματικά ηττήθηκε με Ippon από τη Γαλλίδα Λετίσια Παγιέτ, ενώ στα ρεπεσάζ έχασε από την Ισπανίδα Οϊάνα Μπλάνκο.

 

Ο Αλέξανδρος Γκορντέεφ, στα -60 κιλά, ηττήθηκε με Waza-ari από τον Γεωργιανό Αμιράν Παπινασβίλι και έμεινε από νωρίς εκτός συνέχεια, όπως και ο Άρης Κοτανίδης στα -73 κιλά που έχασε με Koka από τον Αμερικανό Ράιαν Ρέσερ.

X