Έβδομος και ο Πάβελ Ντάνκο στο Super A του Αμβούργου

«Άγγιξε» το βάθρο της κατηγορίας των -73 κιλών στο Παγκόσμιο Κύπελλο Super A του Αμβούργου, όμως το εμπόδιο του Ρώσου Ρουστάν Κοντζόεφ στάθηκε αξεπέραστο. Ο λόγος για τον Πάβελ Ντάνκο, ο οποίος με τρεις νίκες σε πέντε αγώνες κατέκτησε την 7η θέση της κατηγορίας του, τη στιγμή που ο Ρεβάζι Ζιντιρίδης ήταν 9ος στα -66 κιλά.

 

Ο Ντάνκο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του με νίκη (Ippon) επί του Νοτιοκορεάτη Κι Τσουν Ουάνγκ, όμως έχασε το δεύτερο αγώνα του από τον Βούλγαρο Γκεόργκι Γκεοργκίεφ με Ippon και “έπεσε” στα ρεπεσάζ της κατηγορίας των -73 κιλών. Εκεί νίκησε τον Ιταλό Μάρκο Μανταλόνι (Waza-ari) και τον Ελβετό Νταβίντ Παπό (Ippon), όμως απέναντι στον Κοντζόεφ δεν μπόρεσε να συνεχίσει το σερί των επιτυχιών με αποτέλεσμα να αρκεστεί στην 7η θέση.

 

Όσον αφορά στον Ζιντιρίδη, επικράτησε του Γιοχάνες Χέρτζιγκ (Γερμανία), όμως στο β` γύρο ηττήθηκε από το Νο-1 της παγκόσμιας κατάταξης στην κατηγορία των -66 κιλών, από τον Κουβανό Γιορντάνις Αρεντσίμπια. Στα ρεπεσάζ νίκησε τον Γεωργιανό Γκιόργκι Περσασβίλι, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και γνωρίζοντας την ήττα από τον Αρμένιο Μερσόπ Μπαρμπαριάν ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με την 9η θέση της τελικής κατάταξης.

X