Την Κυριακή στα Καλύβια το τουρνουά «Μεσόγεια 2008»

Περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες, από περίπου 25 συλλόγους, αναμένεται να λάβουν μέρος στο τουρνουά εφήβων/νεανίδων και παίδων/κορασίδων Α`-Β`, «Μεσόγεια 2008», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Καλυβίων «Αντώνης Τρίτσης». Το τουρνουά διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο σε συνεργασία με το Δήμο Καλυβίων.

 

«Το τουρνουά βρίσκεται στην τρίτη χρονιά του και είμαι βέβαιος ότι θα υπάρχει και συνέχεια στο μέλλον, αφού αυτό ακριβώς μαρτυρούν τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τους συλλόγους που συμμετέχουν αλλά και από την ομοσπονδία που στηρίζει το εγχείρημα αυτό», είπε ο προπονητής του ΓΑΣ Καλυβίων και «ψυχή» του τουρνουά, Ηλίας Πρεμέτης.

 

Και συνέχισε: «Πρόκειται για μία προσπάθεια, από έναν φιλόδοξο σύλλογο όπως είναι ο ΓΑΣ Καλυβίων, η οποία έχει άξιους συμπαραστάτες την ΕΟΤ και τον Δήμο Καλυβίων. Ο Δήμος στηρίζει πολύ τη συγκεκριμένη διοργάνωση αλλά και γενικότερα την ανάπτυξη του τζούντο στην περιοχή. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι κάθε χρόνο θα είναι και καλύτερα, ενώ θα πρέπει να τονίσω, ότι για πρώτη φορά, το εγχείρημα αυτό, θα μεταδοθεί ζωντανά από το διαδίκτυο, μέσω ιστοσελίδας της περιοχής των Καλυβίων (http://www.kaliviaonline.gr/)».

 

Στην αντίστοιχη περυσινή διοργάνωση έλαβαν μέρος 300 αθλητές και αθλήτριες από 22 συλλόγους.

X