Πτυχίο προπονητή Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο επίπεδο 3

Αγαπητέ υποψήφιε προπονητή/προπονήτρια,

Σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο (Ε.Ο.Τ.), το Judospace θα διοργανώσει στην Αθήνα και συγκεκριμένα το διάστημα 11-14 Σεπτεμβρίου 2014, το πρακτικό μέρος για την απόκτηση πτυχίου προπονητή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τζούντο στο επίπεδο 3 (EJU Level 3 Advanced Coach Award).

Τα εντατικά πρακτικά μαθήματα διάρκειας τεσσάρων ημερών, αποτελούν ένα κομμάτι του πτυχίου προπονητού της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τζούντο στο επίπεδο 3, παράλληλα με τα έξι μαθήματα/modules τα οποία ακολουθούν online.

Εάν είστε προπονητής/ υποψήφιος προπονητής ο οποίος ψάχνει τρόπους για να διευρύνει την εκπαίδευση του και την προσωπική του ικανότητα, έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος στο πτυχίο που παρέχει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τζούντο στο επίπεδο 3 και να παρακολουθήσετε το πρακτικό μέρος το οποίο θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και μάλιστα στην ελληνική γλώσσα.

Κάθε online μάθημα/module κοστίζει 68 αγγλικές λίρες, με  συνολικό κόστος 408 λίρες και για τα έξι διαδικτυακά μαθήματα. Το πρακτικό μέρος του προγράμματος κοστίζει 450 αγγλικές λίρες. Σε αυτό δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς, διατροφής και διαμονής. Μπορείτε να πληρώσετε για τις πρακτικές διαλέξεις μέσω του Paypal κάνοντας  κλικ στην παρακάτω διεύθυνση:

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=9Y5FF8K9NUV9A

Η διεύθυνση στην  οποία θα διεξαχθεί το πρακτικό μέρος είναι:
Αθλητικό Κέντρο Αγίου Κοσμά – ΕΑΚΝ
Λεωφόρος Ποσειδώνος, Αττική, Αθήνα ,  Τ.Κ. 167 77  , Ελλάδα

Παρακαλώ δείτε  τον επισυναπτόμενο χάρτη για περισσότερες πληροφορίες σε όσον αφορά την τοποθεσία διεξαγωγής του πρακτικού.
Εάν ενδιαφέρεστε  να παρακολουθήσετε το πρακτικό μέρος στην Αθήνα, μπορείτε από μόνοι σας να γραφτείτε  στο μάθημα 1 – “Βασικές αρχές διδασκαλία του Gokyo” / Module1 “Principles of Teaching Gokyo” πληρώνοντας μέσω Paypal, καθώς θα συνδεθείτε στην “διαδικτυακή τάξη – περιβάλλον”, μέσω του παρακάτω  συνδέσμου. Εφόσον γραφτείτε θα σας γίνουν γνωστοί οι κωδικοί και οι λεπτομέρειες για να μπείτε στη “διαδικτυακή τάξη-περιβάλλον” (όνομα χρήστη και κωδικός).

<http://goog_817141819/>
http://www.judospace.com/moodle/login/index.php

Μόλις μπείτε μέσα  στο διαδικτυακό περιβάλλον παρακαλώ σημειώστε ότι υπάρχει και ελληνική έκδοση του  πτυχίου προπονητού της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τζούντο (EJU Level 3 Award) η οποία λέγεται “Greek EJU Level 3” (δείτε την εικόνα που παρουσιάζεται παρακάτω). Μέσα, τα περισσότερα είναι γραμμένα στα ελληνικά, ειδικά για τους Έλληνες υποψήφιους. Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτή η ελληνική έκδοση είναι “υπό κατασκευή” και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη για όλα τα μαθήματα – modules.

Παράλληλα όταν γραφτείτε στο πρώτο μάθημα / Module 1 εντός του διαδικτυακού τόπου, παρακαλώ συμπληρώστε και την επισυναπτόμενη αίτηση, την οποία καλείστε να μου την αποστείλετε το συντομότερο δυνατόν.

Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετική με το course ή τις πρακτικές διαλέξεις, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί  μου.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Janine Johnson
Executive Assistant to the Chief Executive
Judospace Educational Institute
Janine@judospace.com
Tel: +44(0)1225 325 879
Tel: +44(0)7896 176 424

X