Ο Γιάννης Καφενταράκης νέος πρόεδρος της ΕΟΤ

Ο Γιάννης Καφενταράκης είναι ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο (ΕΟΤ), όπως προέκυψε από το σημερινό Δ.Σ. Ο Βολιώτης παράγοντας είχε διατελέσει στο παρελθόν γενικός γραμματέας της ΕΟΤ, ενώ ήταν μέλος του Δ.Σ. επί προεδρίας του Αλέξανδρου Σαμπρή. Είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Τον περασμένο Μάιο εξελέγη γενικός γραμματέας στην Επιτροπή Αθλητισμού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που υπάγεται στο Υπουργείο Παιδείας, δια βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, με αντικείμενο την άρτια διοργάνωση αγώνων και τη χάραξη αθλητικής πολιτικής στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

«Κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα στο χώρο του τζούντο, με ένα Δ.Σ. βγαλμένο μέσα από το χώρο του αθλήματος. Όλα τα μέλη του Δ.Σ. προέρχονται από το χώρο του αθλήματος που υπηρετούμε όλα αυτά τα χρόνια. Ο καθένας από τη δική του θέση, είτε εκπροσωπώντας κάποιο σωματείο, είτε ως προπονητής, είτε ως αθλητής έχει βάλει ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα του τζούντο. Όλοι είναι σχετικοί με τον χώρο και είναι χαρακτηριστικό ότι εκπροσωπούν όλα τα μέρη της Ελλάδας. Πλέον καλούνται να βοηθήσουν, ώστε το άθλημα να βάλει τον πήχη των επιτυχιών ακόμη πιο ψηλά. Υπάρχει το υλικό, υπάρχει η όρεξη, υπάρχει το μεράκι και αυτό ακριβώς θα αντιπαραβάλουμε τις δύσκολες στιγμές που περνάει γενικότερα ο ελληνικός αθλητισμός. Εμείς δείξαμε και στο Λονδίνο ότι μπορούμε να χαρίζουμε στην Ελλάδα μετάλλια και αυτό ακριβώς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο μέλλον. Αυτή η διοίκηση, αρχής γενομένης από το διασυλλογικό παίδων Α΄ και Β΄ που θα γίνει στο Λουτράκι την επόμενη εβδομάδα, θα προσπαθήσει να αφήσει το στίγμα της στο τζούντο. Θέλουμε όλους τους ανθρώπους του αθλήματος να βρίσκονται στο πλευρό μας ανά πάσα στιγμή, γιατί μόνο εάν είμαστε ενωμένοι θα πάμε μπροστά» είπε ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

 

Το νέο ΔΣ που συγκροτήθηκε σήμερα σε σώμα:

Πρόεδρος: Γιάννης Καφενταράκης

Γενική Γραμματέας: Μαρίνα Νταμοτσίδου

Α΄ Αντιπρόεδρος: Διονύσης Ηλιάδης

Β΄ Αντιπρόεδρος: Αναστάσιος Φυσικόπουλος

Γ΄ Αντιπροέδρος: Κωνσταντίνος Μλουκίε

Αναπληρωτής Γραμματέας: Βασίλης Ηλιάδης

Ταμίας: Κωνσταντίνος Βάγιας

Αναπληρωτής Ταμίας: Ιωάννης Ανανιάδης

Μέλη: Αθανάσιος Γράψας, Σάββας Χατζηνικολάου, Αρθούρος Καβαφίδης, Μάυα Ηλιάδου, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, Δέσποινα Παυλίδη, Νικόλαος Λεμόνης.

X