Έβδομη η Μπουκουβάλα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρώμης

Την 7η θέση στα -63 κιλά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρώμης, κατέλαβε η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα. Η «ασημένια» πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2012, στην πρώτη της εμφάνιση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, σημείωσε δύο νίκες σε τέσσερις αγώνες της κατηγορίας των -63 κιλών (σ.σ. ανέβηκε από τα -57κ.) κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός βάθρου.

 

Η 29χρονη τζουντόκα στα προκριματικά νίκησε με Ippon την Μία Χέρμανσον από τη Σουηδία και με Waza-ari την Ιταλίδα Βαλεντίνα Τζιόρτζις, όμως στον αγώνα που οδηγούσε στα ημιτελικά γνώρισε την ήττα από την Σλοβένα Τίνα Τρστένιακ. Στον α` γύρο των ρεπεσάζ γνώρισε ακόμη μία ήττα από την Αυστριακή Χίλντε Ντρέξλερ, με αποτέλεσμα να ανακοπεί η πορεία της προς τα μετάλλια.

 

Ακόμη, οι Βίκτωρας Καραμπουρνιώτης (-73κ.), Όμηρος Λιατήρης (-73κ.), Ιωάννης Παπαχρηστίδης (-60κ.) και Σοφία Τσολάνη (-57κ.), γνώρισαν από μία ήττα και αποκλείστηκαν πρόωρα. Αύριο, τα ελληνικά χρώματα στη διοργάνωση της Ρώμης θα εκπροσωπήσουν οι Παύλος Γκαρακλώβ (-90.), Ρομάν Μουστόπουλος (-81κ.), Αλέξης Ντανατσίδης (-81κ.) και Βασιλική Λυμπεροπούλου (-78κ.).

X