Επιστροφή στα τατάμι για την Καραγιαννοπούλου

Περίπου τρία χρόνια μετά την κατάκτηση της 5ης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας και ενάμιση χρόνο μετά την τελευταία αγωνιστική παρουσία της στα τατάμι (σ.σ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Χολαργού το 2005), η Μαρία Καραγιαννοπούλου επιστρέφει… Η τζουντόκα του «Ολυμπιονίκη» Αγίου Ιωάννη Ρέντη, η οποία υποχρεώθηκε να μείνει μακριά από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα λόγω εγκυμοσύνης, μαζί με τη Δήμητρα Ανδρούτσου θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Λισαβόνας που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 19-20 Μαΐου.

 

Η Καραγιαννοπούλου, δεν θα λάβει μέρος στη γνώριμή σε αυτήν κατηγορία, τα -48 κιλά, αλλά στα -52, ενώ η Ανδρούτσου, η οποία ως γνωστόν ανήκει στον ΑΟ Νικηφόρου Ανατολής Ιωαννίνων, θα αγωνιστεί στα -63 κιλά.

 

«Αυτό που προέχει για τη Μαρία είναι να δει αρχικά την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, αλλά και να δώσει κάποιους δυνατούς αγώνες σε μια προσπάθεια να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα εν όψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που είναι και ο μεγάλος της στόχος», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των γυναικών, Βλαδίμηρος Παπαδόπουλος.

X