Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση του γγΑ, Γιώργου Μαυρωτά με τη διοίκηση της ΕΟ Τζούντο

Σε εξαιρετικό κλίμα η συνάντηση του γγΑ, Γιώργου Μαυρωτά με τη διοίκηση της ΕΟ Τζούντο

Με βασικό αντικείμενο την πορεία της προολυμπιακής προετοιμασίας αλλά και τη διεκδίκηση προκρίσεων ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, το 2020, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, συνάντηση με τη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Στη συνάντηση για λογαριασμό της ΕΟΤ, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Γιάννης Καφενταράκης, οι αντιπρόεδροι Δημήτρης Θεοδωρoγλάκης και Κωνσταντίνος Βάγιας, το μέλος του ΔΣ, Θεοχάρης Αποστολάκης καθώς και ο νομικός σύμβουλος της ομοσπονδίας.

Η αντιπροσωπεία της ΕΟΤ, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού για τα θέματα που απασχολούν τον χώρο του τζούντο, τον αθλητικό Νόμο, το μείζον θέμα με τη στέγαση των διοργανώσεων του αθλήματος αλλά και γενικότερα θέματα οργάνωσης και λειτουργίας της ομοσπονδίας και των σωματείων-μελών της.

Οι διοικητικοί ηγέτες της ΕΟΤ, στάθηκαν ιδιαίτερα στον τομέα της ανάπτυξης, το οποίο για τη διοίκηση της ομοσπονδίας παίζει ουσιαστικό ρόλο, το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί με την αποθήκη μετά την αποχώρηση από τα Άνω Λιόσια, καθώς και σε άλλα θεσμικά ζητήματα.

Οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν και στην ανάγκη δημιουργίας ελεγκτικού μηχανισμού, που να εποπτεύει νομικές-δικαστικές υποθέσεις που ταλανίζουν τις ομοσπονδίες, παρόμοιες με αυτές που «πλήγωσαν» κατά το παρελθόν την ΕΟΤ, με την ύπαρξη προσωρινής διοίκησης.

X