Παρουσία του γγΑ, Ιούλιου Συναδινού, το ΔΣ της ΕΟΤ

Παρουσία του γγΑ, Ιούλιου Συναδινού, το ΔΣ της ΕΟΤ
Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιου Συναδινού, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρώτο ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, προεδρεύοντος του τελευταίου εκλεγμένου προέδρου της, Γιάννη Καφενταράκη. Η διοίκηση του Βολιώτη παράγοντα, επανήλθε από χθες στη θέση όπου εκλέχθηκε νόμιμα κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του περασμένου έτους, μετά από δικαστικό αγώνα που διήρκεσε αρκετούς μήνες, αλλά που είχε αίσιο τέλος.

Ο κ. Συναδινός, ο οποίος συνοδευόταν και από τον ειδικό σύμβουλο της ΓΓΑ, κ. Γιώργο Καλούδη, απευθυνόμενος στο ΔΣ της ομοσπονδίας, δήλωσε ότι η δικαίωση της διοίκησης του Γιάννη Καφενταράκη θα κάνει το άθλημα ακόμη πιο δυνατό κι ότι η αθλητική ηγεσία θα στηρίξει το τζούντο, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά προέχει η ανάπτυξή του.

Μεταξύ των αποφάσεων του πρώτου ΔΣ της ΕΟΤ μετά τη χθεσινή δικαστική εξέλιξη, ήταν: α) άμεση διεξαγωγή απολογιστικής γενικής συνέλευσης, β) συγκρότηση επιτροπής, υπό την εποπτεία μελών του ΔΣ της ΕΟΤ, για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων, η οποία υπολειτουργούσε επί προσωρινής διοίκησης και γ) συγκρότηση επιτροπής για τον έλεγχο της νομιμότητας σωματείων (ειδική αθλητική αναγνώριση κ.α.)

«Η αποκατάσταση της νομιμότητας, μας δίνει ξανά τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε στέρεες βάσεις για την επόμενη ημέρα στο άθλημα του τζούντο. Η προσωρινή διοίκηση, λειτούργησε εις βάρος του αθλήματος και εις βάρος των σωματείων-μελών της. Με τη χθεσινή απόφαση, το άθλημα πέρασε τον ύφαλο και πλέον, όλοι μαζί, θα εργαστούμε ώστε το τζούντο να γίνει το πρώτο μαχητικό άθλημα στην Ελλάδα. Υπάρχει η μαγιά, υπάρχει η όρεξη και σύντομα θα υπάρχουν αποτελέσματα της προσπάθειας αυτής», είπε ο πρόεδρος της ΕΟΤ, Γιάννης Καφενταράκης.

 

X