Ο πρόεδρος της EJU, Σεργκέι Σολοβέιτσικ, στα Χανιά για το Cadet European Judo Cup 2019

Ο πρόεδρος της EJU, Σεργκέι Σολοβέιτσικ, στα Χανιά για το  Cadet European Judo Cup 2019

Έναν εκλεκτό προσκεκλημένο, τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τζούντο (EJU), Σεργκέι Σολοβέιτσικ, θα έχει το «1st Chania Cadet European Judo Cup 2019». Ο πρόεδρος της EJU, επιβεβαίωσε την άφιξή του στη χώρα μας, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το τουρνουά. Κατά την παραμονή του στη χώρα μας θα έχει συζητήσεις με τη διοίκηση της ΕΟΤ για τις διεθνείς διοργανώσεις που έχουν ανατεθεί στην Ελλάδα την επόμενη διετία -αρχής γενομένης από το 2019 και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βετεράνων- και οι οποίες έχουν περίοπτη θέση στο αγωνιστικό καλαντάρι της EJU.

Στο μεταξύ, πληθαίνουν οι συμμετοχές χωρών για το διεθνές τουρνουά αλλά και το προπονητικό καμπ που θα γίνει στα Χανιά το διάστημα 5-10 Οκτωβρίου. Ήδη 23 χώρες έχουν δηλώσει συμμετοχή, με τελευταίες εξ αυτών τις Αργεντινή και Σερβία.

Οι αγώνες, ως γνωστόν, θα φιλοξενηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού (5-6/10), όπως και το προπονητικό καμπ, που θα γίνει αμέσως μετά (7-10/10) στο κλειστό του Ταυρωνίτη.

Να θυμίσουμε ότι το διεθνές τουρνουά διοργανώνουν η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο με την αρωγή της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Χανίων, του Επιμελητηρίου Χανίων και της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Χανίων.

X