Με τη συμμετοχή 341 τζουντόκα πραγματοποιείται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων Α` και Β` (11-12/3) στο Λουτράκι

Με τη συμμετοχή 341 τζουντόκα πραγματοποιείται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων/κορασίδων Α` και Β` (11-12/3) στο Λουτράκι

Η τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων/κορασίδων Α` και Β`, θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου «Γεώργιος Γαλανόπουλος». Στις δύο αυτές διοργανώσεις, θα συμμετέχουν συνολικά 341 τζουντόκα (180 στο Π/Κ Β` από 54 σωματεία, 161 στο Π/Κ Α` από 52 σωματεία), οι οποίοι εξασφάλισαν το «εισιτήριο» μέσω των προκριματικών φάσεων που έγιναν σε Βόρεια και Νότια Ελλάδα στις αρχές του χρόνου.

«Τους νεαρούς αθλητές και τις αθλήτριες που έλαμψαν με την παρουσία τους στις δύο προκριματικές φάσεις σε Βόρεια και Νότια Ελλάδα, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και να χειροκροτήσουμε στο Λουτράκι, κατά τη διάρκεια του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων Α` & Β`. Μια άκρως ενδιαφέρουσα διοργάνωση, δεδομένου ότι αφορά τους τζουντόκα οι οποίοι τα αμέσως επόμενα χρόνια θα κληθούν να έχουν ρόλο πρωταγωνιστών στις εθνικές ομάδες. Και είμαστε σίγουροι, ότι με τη σωστή και μεθοδική δουλειά που γίνει στα σωματεία αλλά και τη βοήθεια της ομοσπονδίας, η αθλητική διαδρομή αυτών των τζουντόκα, θα είναι λαμπρή. Για κάποιους από τους συμμετέχοντες, το Λουτράκι θα αποτελέσει σημείο εκκίνησης της μετέπειτα καριέρας τους και γι` αυτόν τον λόγο νοιώθουμε τυχεροί που ως διοίκηση της ΕΟ Τζούντο, τους δίνουμε αυτήν την ευκαιρία μέσω ενός ανταγωνιστικού πρωταθλήματος», αναφέρει στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΟ Τζούντο, Δημήτρης Μιχαηλίδης.

Και καταλήγει: «Εύχομαι καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες. Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος να ευχαριστηθούν τους αγώνες, προσφέροντας θέαμα και αγωνιστικές συγκινήσεις σε όλους όσοι θα βρεθούν στο κλειστό γυμναστήριο του Λουτρακίου για τη διοργάνωση. Καλή επιτυχία σε όλα τα σωματεία».
Την πρώτη ημέρα (Σάββατο) θα γίνουν οι αγώνες του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων Β`, ενώ την επομένη των παίδων-κορασίδων Α`. Και τις δύο ημέρες, ο αγώνες εκκινούν στις 10:00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

X