Καφενταράκης για πανελλήνια πρωταθλήματα της Νεάπολης (2-3/2): «Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές»

Καφενταράκης για πανελλήνια πρωταθλήματα της Νεάπολης (2-3/2): «Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές»

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο αριθμός συμμετοχών στην πρώτη μεγάλη εγχώρια διοργάνωση του τζούντο για το 2019. Περισσότεροι από 820 αθλητές, από 85 σωματεία, θα συμμετέχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα νέων ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων Α` και Β` που θα γίνουν αύριο και την Κυριακή (2-3/2) στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης στην Λάρισα.

«Η συμμετοχή στα τέσσερα πρωταθλήματα έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Θα γίνουν τέσσερα ποιοτικά πρωταθλήματα, σε ένα εξαιρετικής ομορφιάς κλειστό γυμναστήριο, ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Είμαστε ιδιαιτέρως χαρούμενοι γιατί υπάρχει ενδιαφέρον απ` όλη την Ελλάδα για τη διοργάνωση. Από την Κρήτη έως τον Έβρο, υπάρχουν σωματεία που δήλωσαν συμμετοχή στη διοργάνωση της Λάρισας. Ευνοεί βέβαια το γεγονός ότι οι αγώνες γίνονται στην Κεντρική Ελλάδα, όπως βέβαια και το γεγονός ότι το κλίμα στο ελληνικό τζούντο είναι καλύτερο απ` ότι πριν από 1-2 χρόνια. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια, τον Δήμο και τις τοπικές αρχές που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια της ΕΟΤ για το στήσιμο της διοργάνωσης», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Γιάννης Καφενταράκης.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (18:00) στο ξενοδοχείο Divani Palace Larissa. Οι κατηγορίες εφήβων-νεανίδων και παίδων/κορασίδων Β` θα γίνουν το Σάββατο 2/2, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι κατηγορίες παίδων/κορασίδων Α` και νέων ανδρών/νέων γυναικών αντίστοιχα. Οι αγώνες και τις δύο ημέρες θα εκκινήσουν στις 10:00 και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Τα πανελλήνια πρωταθλήματα διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων.

Η επίσημη αφίσα της διοργάνωσης

X