Ανακοίνωση για το Βαλκανικό πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων (Κοτσαελί, 10-11/9)

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 θα διεξαχθεί στο Κοτσαελί της Τουρκίας το βαλκανικό πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων.

Η ελληνική ομάδα θα συγκροτηθεί από τους αθλητές και της αθλήτριες που κατέκτησαν την πρώτη και τη δεύτερη θέση στη κατηγορία τους στο τελευταίο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων. Σε περίπτωση μη συμμετοχής ενός εκ των δύο πρώτων θα αγωνιστεί αυτός/αυτή που έχει καταλάβει την τρίτη θέση στην ίδια κατηγορία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων.

Επειδή η Ομοσπονδία θα ναυλώσει πούλμαν για τη μετάβαση της ομάδας στην Τουρκία, παρακαλείσθε όπως δηλώσετε άμεσα – και οπωσδήποτε το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο directorhjf@yahoo.gr τους αθλητές και τις αθλήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν καθώς και τους συνοδούς.

Η Ομοσπονδία θα καλύψει τη μετάβαση προς και από την Τουρκία. Η διαμονή θα επιβαρύνει τους συμμετέχοντες (55 ευρώ/ημέρα ανά άτομο Χ 2 διανυκτερεύσεις, με πλήρη διατροφή).

Ολοι οι αθλητές/αθλήτριες πρέπει να έχουν διαβατήριο, ασφάλεια και υπεύθυνη δήλωση ΚΑΙ των δύο γονέων ότι τους επιτρέπουν τη μετακίνηση στην Τουρκία και τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Για την Ε.Ο. Τζούντο