3ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Αθλητικών Επιστημών

3ο Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο Αθλητικών Επιστημών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ  “Φυσική Αγωγή και Αθλητισμός”, ραντεβού στη Θεσσαλονίκη

Εξελίξεις, νεότερα επιστημονικά δεδομένα και έρευνες, αναλύσεις αλλά και καινοτομίες στον χώρο της Αθλητικής Επιστήμης θα παρουσιαστούν στο 3ο Διεθνές Συνέδριο Αθλητικών Επιστημών “Φυσική Αγωγή & Αθλητισμός”, που θα διεξαχθεί στις 1-3 Μαρτίου 2019, στη Θεσσαλονίκη.

Το 3ο Συνέδριο, που τελεί υπό την αιγίδα της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στοχεύει σε ακόμη μεγαλύτερο εύρος παροχής πληροφοριών και γνώσης σε όλη την αθλητική, εκπαιδευτική και επιστημονική κοινότητα. Οι εργασίες του θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων και στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ.

Σπουδαίας σημασίας η συμμετοχή των περισσότερων αθλητικών επιστημονικών εταιριών της χώρας, με θέματα σύγχρονα και επίκαιρα, ενώ θα συμμετέχουν ως εισηγητές διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, με πλούσια θεματολογία που περιλαμβάνει όλο το φάσμα των επιμέρους επιστημών του αθλητισμού και της φυσικής αγωγής.

Θα παρουσιαστούν τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα σε τομείς όπως προπονητική, αθλητιατρική, βιοχημεία της άσκησης, βιοκινητική, αθλητική ψυχολογία, ιστορία της φυσικής αγωγής κ.α., ενώ το Συνέδριο θα δώσει την ευκαιρία σε Απόφοιτους των ακαδημαϊκών ετών 1987 και 1988 να θυμηθούν τα παλιά στις συναντήσεις που θα γίνουν το Σάββατο 2/3.

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου περιλαμβάνει συμπόσια, στρογγυλές τράπεζες (Debates), διαλέξεις και παρουσιάσεις, ενώ θα παρουσιαστούν καινοτόμες έρευνες και μελέτες για θέματα όπως το ντόπινγκ, η αθλητική παιδεία, η προετοιμασία των ομάδων κλπ.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον και με ιδιαίτερη σημειολογία λόγω της εποχής αποκτά η στρογγυλή τράπεζα με θέμα την Επαγγελματική προοπτική αποφοίτων ΣΕΦΑΑ, με τη συμμετοχή όλων των Κοσμητόρων όλων των ΣΕΦΑΑ της χώρας.

Επισκεφθείτε και τον ιστότοπο του ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ www.pess.auth.gr για περισσότερες λεπτομέρειες και ειδικότερα την ιστοσελίδα του Συνεδρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://icss2019.web.auth.gr

  • Εγγραφές (από 1/2/19 έως 3/3/19):
    Φοιτητές, Μεταπτυχιακοί, Υποψήφιοι Διδάκτορες 25 ευρώΣύνεδροι 35 ευρώ.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

X