«Χρυσός» ο Ηλίας στην Τουρκία, 5ος ο Διονύσης

Ένα χρυσό μετάλλιο και μία πέμπτη θέση ήταν ο ελληνικός απολογισμός στο διεθνές τουρνουά ανδρών/γυναικών που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη. Στο πρώτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Ηλίας Ηλιάδης στα -90 κιλά, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται εν όψει Πεκίνου, ενώ στα -100 κιλά, ο Διονύσης Ηλιάδης βρέθηκε στην 5η θέση.

 

«Αυτή την ώρα δεν μετρούν ούτε τα μετάλλια, αλλά ούτε και οι τελικές κατατάξεις. Αυτό που μετράει και ειλικρινά με χαροποίησε ιδιαίτερα, είναι η εικόνα που παρουσίασαν όλα τα παιδιά και ειδικά αυτά που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου, δείγμα της εξαιρετικής προετοιμασίας που κάνουν. Μέσα στο τατάμι δείχνουν να μην κουράζονται, να έχουν πολύ δύναμη, ωστόσο τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο δεν μπορούν να εκτελούν τις τεχνικές που θα ήθελαν αφού οι μυς τους είναι καταβεβλημένοι», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ανδρών, Νίκος Ηλιάδης, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση ότι όλοι θα είναι ετοιμοπόλεμοι την κατάλληλη χρονική περίοδο.

 

«Όλα πάνε βάσει προγράμματος. Τα παιδιά είναι στην κατάσταση που περίμενα τη δεδομένη χρονική περίοδο και σίγουρα θα είναι ετοιμοπόλεμα τη στιγμή που θα χρειαστεί, δηλαδή τη δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου», κατέληξε ο κ. Ηλιάδης.

 

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας των τριών αθλητών, θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 3-17 Ιουλίου στη Γεωργία.

X