ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για τις ελληνικές συμμετοχές στο Iliadis Cup

Το Ευρωπαϊκό Κύπελλο U21 «6o Κύπελλο Ηλιάδης» (4-6 Απριλίου, Αλεξάνδριο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης) βρίσκεται στο επίσημο καλαντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τζούντο. Ως εκ τούτου, είμαστε υποχρεωμένοι, μέχρι το τέλος της εβδομάδας, να καταχωρήσουμε τα ονόματα των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών που θα συμμετέχουν στο τουρνουά. Επειδή ο χρόνος πιέζει αφόρητα, πρέπει οι αθλητές που έχουν κληθεί στην εθνική ομάδα για το συγκεκριμένο τουρνουά, καθώς και όλοι όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος, να το δηλώσουν το ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι την Παρασκευή 21 Μαρτίου. Οποιαδήποτε καθυστέρηση στη δήλωση συμμετοχής, ενδέχεται να στοιχίσει τη μη συμμετοχή του αθλητή ή αθλήτριας στο διεθνές τουρνουά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
– Η μεταφορά προς και από την Θεσσαλονίκη είναι δωρεάν και θα γίνει από την ΕΟ Τζούντο. Το πούλμαν θα αναχωρήσει από την Αθήνα το πρωί της Παρασκευής 4 Απριλίου και θα επιστρέψει με τη λήξη των αγώνων. Πούλμαν θα διατεθεί και με τη λήξη του προπονητκού καμπ που θα πραγματοποιηθεί στην Χαλκιδική.
– Διαμονή και διατροφή (πρωϊνό, μεσημεριανό, βραδυνό) είναι 25-30 ευρώ ανά άτομο. Το τρίκλινο 25 ευρώ ανά άτομο και το δίκλινο 30 ευρώ ανά άτομο.
– Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλουν ποσό 10 ευρώ για την καταχώρησή τους στο Jumas (σύστημα καταχώρησης EJU).
– Οι αθλητές που βρίσκονται στην λίστα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να διαθέτουν backnumber καθώς και judogi που να πληρούν τις προδιαγραφές της IJF.
– Η παρουσία στο προπονητικό καμπ που θα ακολουθήσει στην Καλλικράτεια είναι προαιρετική.

X