Συνάντηση βετεράνων στο ATHENS DOJO


Με πρωτοβουλία του προέδρου Δημήτρη Μαρτάκη την Πέμπτη 05/03/2015 πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση βετεράνων του ΤΖΟΥΝΤΟ στο ATHENS DOJO με σκοπό τη συζήτηση για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ που θα διεξαχθεί στη χώρα μας το 2016 και τη δημιουργία συλλόγου.

Συγκεντρώθηκαν σαράντα περίπου βετεράνοι γυναίκες και άνδρες σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, φέροντας στη μνήμη μοναδικές στιγμές από το παρελθόν σαν αθλητές, προπονητές, διαιτητές και κυρίως σαν φίλοι.

Ο εισηγητής κος Μαρτάκης Δημήτριος διευκρίνισε την έννοια βετεράνος και έγινε ανάγνωση επιστολής του Δάσκαλου Παπαηλιόπουλου για επιβεβαίωση της ιεραρχίας του Ελληνικού ΤΖΟΥΝΤΟ, που καταδεικνύει τον δάσκαλο Μαρτάκη ως συνεχιστή του.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να δημιουργηθεί πολιτιστικός  σύλλογος ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ με την ονομασία  «ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΖΟΥΝΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ»  προς τιμήν του και προς τιμήν όλων των άλλων Δασκάλων Ελλήνων και ξένων που πέρασαν από το χώρο μας. Επίσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του θανόντος πρωτεργάτη του Ελληνικού ΤΖΟΥΝΤΟ ΧΡΗΣΤΟΥ ΠΑΠΑΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ που τον χάσαμε πρόσφατα.

Σκοπός του συλλόγου είναι η διοργάνωση αγώνων, κοινές  προπονήσεις, επιμορφωτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις για την προαγωγή των αξιών και του πνεύματος του ΤΖΟΥΝΟ.

Η συγκέντρωση έκλεισε με την αποδοχή των αρχών του «ΜΕΜΝΗΣΟ» και την υπογραφή του από τους συμμετέχοντες.

«ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΖΙ
ΓΙΑΤΙ ΖΟΥΜΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΙ ΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ
Σ’ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ,
ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΡΟΗ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, Σ’ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ.
ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ!»
Δ.ΜΑΡΤΑΚΗΣ

Αυτό είναι το πνεύμα που ζητά ο κος ΜΑΡΤΑΚΗΣ στο χώρο του ΤΖΟΥΝΤΟ και το απαιτεί από όλους μας για να προχωρήσουμε ενωμένοι.

X