Στην Ουκρανία η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα

Στην Ουκρανία βρίσκεται από σήμερα, η Ιουλιέτα Μπουκουβάλα, συνοδευόμενη από τον ομοσπονδιακό τεχνικό των γυναικών, Βλαδίμηρο Παπαδόπουλο. Η τζουντόκα του Πανελληνίου, που θα παραμείνει στο Κίεβο έως και τις 8 Απριλίου, θα πραγματοποιήσει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το οποίο θα φιλοξενηθεί στη Λισαβόνα το τριήμερο 11-13 Απριλίου.

 

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και κάθε δευτερόλεπτο καλής προετοιμασίας μετράει. Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι οι Ουκρανοί μας δέχθηκαν σε ένα τόσο δυνατό προπονητικό καμπ και πιστεύω ότι μπορούμε να βγούμε κερδισμένοι από την παρουσία μας εδώ», είπε ο Βλαδίμηρος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αγωνιστική κατάσταση της Μπουκουβάλα, μετά και τον πρόσφατο τραυματισμό της. «Μέρα με τη μέρα, ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι γεγονός που μας γεμίζει με αισιοδοξία. Γνωρίζω πολύ καλά, ότι ακόμη και με… μισό πόδι, μπορεί να φτάσει ψηλά στο Ευρωπαϊκό, αν παρουσιαστεί μαχητική, όπως μας έχει τουλάχιστον συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Από την άλλη, γνωρίζει και η ίδια, ότι το Ευρωπαϊκό της Λισαβόνας αποτελεί την τελευταία ευκαιρία της για πρόκριση στο Πεκίνο και πιστεύω ότι στα τατάμι της Πορτογαλίας, με μια κλήρωση βατή, θα μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Είναι αθλήτρια που δεν παρατάει εύκολα τα όπλα και θέλω να πιστεύω ότι θα δικαιωθεί έστω και στο τέλος», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των γυναικών.

 

(*) Η Μαρία Καραγιαννοπούλου, που επίσης θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λισαβόνας, προετοιμάζεται εδώ και αρκετές ημέρες στη Ρουμανία.

X