Προπονητικό καμπ στη Γεωργία για την Ολυμπιακή ομάδα

Αναχωρεί αύριο για την Τιφλίδα, η εθνική μας ομάδα των ανδρών, η οποία θα συμμετάσχει σε διεθνές προπονητικό καμπ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Στην αποστολή εκτός της Ολυμπιακής ομάδας, αποτελούμενη από τους Λαυρέντη Αλεξανίδη, Ταριέλ Ζιντιρίδη και Ηλία Ηλιάδη, θα βρίσκονται και οι Άρης Κοτανίδης, Βασίλης Κβασιλάβα, Αλέξανδρος Τσοποζίδης, καθώς και ο Διονύσης Ηλιάδης που βρίσκεται εν αναμονής της απόφασης για την κάρτα ελεύθερης συμμετοχής (wild card) στην κατηγορία των -100 κιλών του Ολυμπιακού τουρνουά.

 

«Πρόκειται για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας, μετά το Καϊμάκτσαλαν. Θα ολοκληρωθεί στις 17 Ιουλίου και στο διάστημα αυτό η ομάδα θα δουλέψει πάνω στις τεχνικές αλλά και στο κομμάτι της ενδυνάμωσης, κάτι που προέχει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός των ανδρών, Νίκος Ηλιάδης.

 

Στο προπονητικό καμπ της Τιφλίδας, θα συμμετάσχουν και οι υπόλοιποι αθλητές που βρίσκονται από τις 19 Ιουνίου στην πρωτεύουσα της Γεωργίας και συγκεκριμένα οι Δημόκριτος Μανουσαρίδης, Νίκος Μουζενίδης, Δαϋίδ Τσοκούρης, Γιάννης Στεφανίδης, Γρηγόρης Βοτίκας, Χρήστος Κελλετζιάν, Μιχαήλ Αλεξιάδης και Ηλίας Κοτομανίδης.

X