Μιρμάνης Ξάνθης και Νικηφόρος Ανατολής τους τίτλους

Με δύο χρυσά μετάλλια κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας, ο Μιρμάνης Ξάνθης «έκλεψε» από τον ΑΟΝ Αργυρούπολης τον τίτλο του πρωταθλητή συλλόγου στους έφηβους, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Βέλο Κορινθίας. Τον αντίστοιχο τίτλο στις νεάνιδες πήρε ο Νικηφόρος Ανατολής αποσπώντας συνολικά τρία χρυσά μετάλλια, τη στιγμή που ο ΑΟ Ιλιου είχε ένα χρυσό και τρία χάλκινα μετάλλια.

 

Ο σύλλογος της Ξάνθης, χάρη στα χρυσά μετάλλια των Ρίτσαρντ Αβραμίδη (-50κ.) και Γιώργου Γιανκανίδη (-66κ.), συγκέντρωσε 11 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον ΑΟΝ Αργυρούπολης (8β.) και στην τρίτη την Πατρίδα Θεσσαλονίκης με επτά βαθμούς. Όσον αφορά στο σύλλογο των Ιωαννίνων, μετά τα δύο χθεσινά χρυσά μετάλλια με τις Αριστούλα Καλαμπόκα (-57κ.) και Ελένη Στρατή (-63κ.), σήμερα κατέκτησε ένα ακόμη με την Σταυρούλα Αρλέτου στα -48 κιλά και συγκέντρωσε 15 βαθμού, έναντι 8 του ΑΟ Ιλιου και 5 των Sakura ΑΟ, Ολυμπιακή Ελπίδα ΑΣ και Προμηθέα Λάρισας ΑΣ.

 

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος περίπου 250 αθλητές και αθλήτριες από 41 συλλόγους. Το επόμενο… εγχώριο ραντεβού της ΕΟΤ, είναι την επόμενη εβδομάδα (17-18 Μαρτίου), επίσης στο Βέλο Κορινθίας, όπου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων ανδρών και Νέων γυναικών.

X