Με την ευχή του Αρχιεπισκόπου στο Ρίο!

Με τις ευχές του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου θα ταξιδέψει η ελληνική αποστολή στο Ρίο ντε Τζανέιρο για τους 31ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το Μακαριώτατο επισκέφτηκε σήμερα στην Αρχιεπισκοπή, αντιπροσωπεία της ελληνικής ομάδας με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο και τον Αρχηγό της ελληνικής αποστολής Ισίδωρο Κούβελο.

Το ελληνικό τζούντο εκπροσωπήθηκε από τον δύο φορές Ολυμπιονίκη, Ηλία Ηλιάδη, τον Ρομάν Μουστόπουλο αλλά και τον εθνικό προπονητή, Νίκο Ηλιάδη.

Στον Αρχιεπίσκοπο οι κ. Καπράλος και Κούβελος έδωσαν ως αναμνηστικό δώρο την επίσημη φανέλα της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Ρίο 2016» κι ένα βιβλίο με την ιστορία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Ανταποδίδοντας ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος, αφού έδωσε σε όλα τα μέλη της ομάδας, μαζί με την ευχή του, και αναμνηστικά δώρα, τους είπε: «Πάνω από όλα εύχομαι να έχετε υγεία και, μετά, με επιμονή και υπομονή, να πετύχετε πολλές ελληνικές νίκες. Στη ζωή αυτό που μετρά περισσότερο, δεν είναι ο αγώνας, αλλά η προσπάθεια να φτάσετε ως εκεί και να ξέρετε ότι οι ευχές μου θα σας συνοδεύουν».

X