Η ομάδα των εφήβων για το Ευρωπαϊκό της Μάλτας

Από έξι τζουντόκα αποτελείται η εθνική μας ομάδα των εφήβων, η οποία θα μετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που θα φιλοξενηθεί στη Βαλέτα της Μάλτας το τριήμερο 6-8 Ιουλίου. Στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή, Νίκου Ηλιάδη, θα βρίσκονται οι εξής αθλητές:

 

-50 κιλά: Ρίτσαρντ Αβραμίδης (Μιρμάνης Ξάνθης)
-55 κιλά: Χαράλαμπος Τομπουλίδης (Πατρίδα Θεσσαλονίκης)
-66 κιλά: Γιώργος Γιανκανίδης (Μιρμάνης Ξάνθης)
-73 κιλά: Βλαδίμηρος Αλκίδης (Άρης Θεσσαλονίκης)
-81 κιλά: Γρηγόρης Βοτίκας (Budo Θεσσαλονίκης)
-90 κιλά: Γιώργος Λαμπρινίδης (ΑΟΝ Αργυρούπολης)

 

«Εχουμε κάνει την προετοιμασία που χρειάζεται για να πάμε καλά στο Ευρωπαϊκό. Στο Λουτράκι θα κάνουμε κάποια τελευταία τεστ, ωστόσο η ομάδα να είναι έτοιμη για να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί στη διοργάνωση της Μάλτας. Έχουμε αθλητές ικανούς να βγουν στην πρώτη πεντάδα, κάτι άλλωστε που αποδείχθηκε και στα 3-4 διεθνή τουρνουά εφήβων, που έχουμε πάρει εφέτος μέρος και στα οποία καταφέραμε να κατακτήσουμε ένα σεβαστό αριθμό μεταλλίων, με πολύ καλές μάλιστα εμφανίσεις. Θεωρώ ότι έχουμε τα φόντα για να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά» τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Ηλιάδης, με δηλώσεις του στον επίσημο δικτυακό τόπο της ΕΟ Τζούντο.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω, μαζί με 29 ακόμη αθλητές της κατηγορίας των εφήβων, θα πάρουν μέρος σε προπονητικό καμπ που θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι το διάστημα 18-30 Ιουνίου.

X