Ηλιάδης: «Το ζητούμενο στη Γαλλία είναι μια καλή παρουσία»

Χωρίς τους Ταριέλ Ζιντιρίδη, Ρεβάζι Ζιντιρίδη και Λαυρέντη Αλεξανίδη, αλλά με όλο το υπόλοιπο… βαρύ πυροβολικό στη διάθεση του Νίκου Ηλιάδη, θα παρουσιαστεί η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Super Α που θα διεξαχθεί αύριο και την Κυριακή στο Παλαί ντε Μπερσί του Παρισίου. Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, στη “μάχη” τη διάκρισης θα ριχτούν οι Αλέξανδρος Γκορντέεφ (-60κ.), Γκεόργκι Βαζαγκασβίλι (-66κ.), Πάβελ Ντάνκο (-73κ.) και Άρης Κοτανίδης (-73κ.), ενώ τη δεύτερη ημέρα θα συμμετάσχουν οι Βάζα Ζιντιρίδης (-81κ.), Ηλίας Ηλιάδης του Μιρμάν (-81κ.), Ηλίας Ηλιάδης του Νίκου (-90κ.), Θεόδωρος Μασμανίδης (-90κ.), Διονύσης Ηλιάδης (-100κ.) και Βασίλης Ηλιάδης (+100κ.).

  

 

“Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμαστούμε στα δύσκολα, περίπου δύο μήνες πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Σερβίας. Το συγκεκριμένο τουρνουά συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των μεγαλύτερων δυνάμεων του αθλήματος παγκοσμίως, γεγονός που ανεβάζει υψηλά το βαθμό δυσκολίας. Η διάκριση δεν αποτελεί αυτοσκοπό, αφού το ζητούμενο είναι μια καλή παρουσία, αν είναι δυνατόν από όλους τους τζουντόκα που έχω στη διάθεσή μου”, είπε ο Νίκος Ηλιάδης, με δηλώσεις του στο επίσημο site της ΕΟΤ.

 

Να σημειωθεί ότι ελληνική ομάδα θα παραμείνει στο Παρίσι έως τις 16 Φεβρουαρίου, αφού αμέσως μετά το τουρνουά θα λάβει μέρος και στο προπονητικό καμπ που θα διεξαχθεί στη γαλλική πρωτεύουσα.

 

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

ΣΑΒΒΑΤΟ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: -48, -52, -57, -63κ.

ΑΝΔΡΕΣ:-60, -66, -73κ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: -70, -78, +78κ.

ΑΝΔΡΕΣ: -81, -90, -100, +100κ.

 

 

 

 

 

 

X