Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή Ρεβάζι στο Ευρωπαϊκό

Εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ρεβάζι Ζιντιρίδη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου που θα διεξαχθεί το τριήμερο 6-8 Απριλίου. Ο «ασημένιος» πρωταθλητής Ευρώπης του 2004, εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού στο χέρι και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή για τη Σερβία, δίνοντας τη θέση του στον Αλέξανδρο Γκορντέεφ, όσον αφορά στην κατηγορία των -60 κιλών.

 

Όσον αφορά στον Βασίλη Ηλιάδη, έχει ξεκινήσει εδώ και μερικά 24ωρα προπονήσεις, όμως ο φόβος πιθανής υποτροπής στο τραυματισμένο πόδι του, είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στη συμμετοχή του στην κορυφαία εφετινή διοργάνωση της «γηραιάς» ηπείρου.

 

«Ο Βασίλης συμμετέχει στις προπονήσεις, αλλά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στο 100%. Γι` αυτόν ακριβώς το λόγο δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν θα βρίσκεται στη διάθεση στην ομάδα για το Βελιγράδι. Δεν αποκλείεται η συμμετοχή του να κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή. Σε αυτό ίσως παίξει λόγω και η κλήρωση που θα έχει», είπε ο εθνικός προπονητής, Νίκος Ηλιάδης.

X