Γκραν Σλαμ Παρισιού: Οι αντίπαλοι των Ελλήνων

Με αντίπαλο τον Αζέρο Ρουστάμ Αλιμλί, τον οποίο είχε νικήσει πρόσφατα στο Γκραν Πρι της Αβάνας, θα κάνει ποδαρικό ο Ρομάν Μουστόπουλος στην κατηγορία των -81 κιλών του Γκραν Σλαμ που φιλοξενείται το Σαββατοκύριακο στο Παρίσι. Οι δύο αθλητές έχουν από μία νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, με τον Αζέρο να έχει επικρατήσει του Μουστόπουλου στην αντίστοιχη διοργάνωση του 2014. Μέσα στο 2016, ο Αλιμλί έχει καταλάβει την 7η θέση στο Ευρωπαϊκό Οπεν της Βουλγαρίας.

Στην ίδια κατηγορία, ο Αλέξης Ντανατσίδης θ` αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα τον Αμπελαζίζ Μπεν Αμάρ. Στα μέσα Ιανουαρίου, ο Τυνήσιος τζουντόκα ήταν πέμπτος στο Αφρικανικό όπεν.

Στα -73 κιλά, ο Γιώργος Αζωίδης θ` αντιμετωπίσει τον Ουζμπέκο Σαροφιντίν Μπολταμπόεφ, ενώ δύσκολο έργο θα έχει η Ελισάβετ Τελτσίδου στα -70 κιλά, αφού αντιμετωπίζει την πολύπειρη Ζουλιάν Ρόμπρα από την Ελβετία. Η 33χρονη τζουντόκα, το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν 2η στο Ευρωπαϊκό Όπεν της Σόφιας, ενώ στο βιογραφικό της έχει δύο χάλκινα μετάλλια σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα γυναικών και συγκεκριμένα το 2010 στην Βιένη και το 2012 στο Τσέλιαμπινσκ της Ρωσίας.

X