ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΝΤΑΝ‏

Αγαπητοί φίλοι του τζούντο,

είμαστε αναγκασμένοι λόγω των αρκετών αιτήσεων που έχουν έρθει και δεν έχουν συμπληρωθεί σωστά, να αναβάλουμε το σεμινάριο προς το τέλος Μαΐου (θα ανακοινωθεί η ημερομηνία), διότι θεωρούμε άδικο να έρθετε στο σεμινάριο με λάθος αιτήσεις και να μην μπορέσετε να το παρακολουθήσετε.

Σας βάζουμε ένα τυχαίο παράδειγμα αίτησης αθλήτριας, η οποία την έχει υποβάλει σωστά. Καθώς και το έντυπο της αίτησης. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην σφραγίδα-υπογραφή σωματείου και γενικότερα στην σωστή συμπλήρωση του εντύπου.

Συνοδευτικό αίτησης αθλητού: όσοι αθλητές δεν έχουν δελτίο, θα πρέπει ο σύλλογος ο οποίος σφραγίζει και υπογράφει την αίτηση τους , εντός τεσσάρων μηνών να του κάνει δελτίο στην ομοσπονδία, διαφορετικά ο αθλητής θα ακυρώνεται. Να υπογραφεί αυτό από τον σύλλογο ο οποίος σφραγίζει και υπογράφει την αίτηση του αθλητή. Αυτό είναι μία παροχή της επιτροπής, για να βοηθήσουμε τους αθλητές που δεν έχουν δελτίο να παρακολουθήσουν το σεμινάριο και στην συνέχεια τις εξετάσεις.

Για το υπόδειγμα και την αίτηση πατήστε εδώ

Μπορείτε να συνεχίσετε να στέλνετε αιτήσεις συμμετοχής μέχρι τις 10 Μαΐου αυτοί που δεν έχετε προλάβει, καθώς επίσης αυτοί που έχουν στείλει αιτήσεις λάθος, να τις διορθώσουν και να τις στείλουν σωστά βάση του παραδείγματος.

Μεγάλη προσοχή θέλουμε να δώσετε στις αιτήσεις διότι μέσα στην σελίδα της ομοσπονδίας υπάρχουν και οι παλιές.

Σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση ,

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπής

X