Ανακοίνωση ΕΟΤ για τα πανελλήνια πρωταθλήματα

Τη λύπη της, για την απόφαση των διοικήσεων κάποιων σωματείων να μην συμμετάσχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων/νεανίδων (30 Απριλίου) & νέων ανδρών/νέων γυναικών (1 Μαΐου), εκφράζει η διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο. Η ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΟΤ έχει ως εξής:

 

«Η Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο εκφράζει τη λύπη της για την απόφαση των διοικήσεων κάποιων σωματείων να μην συμμετάσχουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα Εφήβων, Νεανίδων, Νέων Ανδρών, Νέων Γυναικών της 30/4 και 1/5/2011 τα οποία θα διεξαχθούν κανονικά.

 

Θεωρεί ότι τέτοιου είδους αποφάσεις, αφενός μεν, δεν βοηθούν στην πρόοδο και την ανάπτυξη του αθλήματος, αφετέρου δε, οδηγούν τους αθλητές σε απραξία και αγωνιστικό μαρασμό.

 

Η σημερινή Διοίκηση, αν και προσωρινή, από τις αρχές Δεκεμβρίου έχει καταβάλλει κάθε προσπάθεια ομαλοποίησης της λειτουργίας της Ομοσπονδίας, έχοντας αναλάβει να διαχειριστεί σημαντικές οικονομικές οφειλές των προηγούμενων διοικήσεων που ουσιαστικά οδηγούν την Ομοσπονδία σε δραστικές περικοπές εξόδων.

 

Παράλληλα, αντιμετωπίζει συνεχείς επιθέσεις από συγκεκριμένα σωματεία που χρησιμοποιούν κάθε ένδικο μέσο με μόνο σκοπό να διαβάλλουν το έργο της και να αποκομίσουν ίδια οφέλη.

 

Η Διοίκηση δηλώνει προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα διαφυλάξει με κάθε τρόπο το κύρος της Ομοσπονδίας και την ιστορία του αθλήματος απέναντι σε όποιους, με τις ενέργειές τους, προσπαθούν να τα διαβάλλουν και καλεί όλα της τα μέλη, διοικήσεις συλλόγων, αθλητές, γονείς και φίλους του αθλήματος να συμβάλλουν με κάθε τρόπο στην εξάλειψη τέτοιου είδους φαινομένων».

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΟΤ

X