ΝEA
9/10/24

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου το 7ο «Olympic Day Run» Greece

Εκ μέρους των συνδιοργανωτών του «Olympic Day Run» Greece (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Διεθνής Ολυμπιακή Ακαδημία, Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ΣΕΓΑΣ), έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε μαζί με τα αθλητικά σωματεία ευθύνης σας να συμμετάσχετε ως δρομικές ομάδες στο 7ο «Olympic Day Run» Greece (Ημιμαραθώνιος, Αγώνες δρόμου: 10χλμ, 5χλμ, 1.5χλμ), που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου.

Το «Olympic Day Run» Greece είναι η επίσημη εκδήλωση για τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, η οποία τιμά την ίδρυση της  Δ.Ο.Ε., με τον 1ο Πρόεδρό της Δημήτριο Βικέλα, καθώς και την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτή η μοναδική εκδήλωση συγκεντρώνει συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο για να τρέξουν μαζί, προωθώντας τις Ολυμπιακές αξίες της φιλίας, του σεβασμού και της αριστείας.

Το «Olympic Day Run» Greece 2024, επεκτείνει τους εορτασμούς των εκδηλώσεων του Ολυμπιακού έτους «ΠΑΡΙΣΙ 2024», και διαδίδει το μήνυμα της Ολυμπιακής αλληλεγγύης, συγκεντρώνοντας μαζί εκπροσώπους της παγκόσμιας Ολυμπιακής οικογένειας, στη γενέτειρα χώρα των Αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων.

Η παρουσία σας στον εορτασμό της «Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας» στην Ελλάδα θα είναι μεγάλη τιμή για εμάς.

Στο παρόν σας αποστέλλουμε την Πρόσκληση Συμμετοχής με την παράκληση προώθησης της στα αθλητικά σωματεία ευθύνης σας μαζί με την Προκήρυξη του Αγώνα και τα αρχεία Ομαδικής Έγγραφης, καθώς και το Δελτίο Τύπου για την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας, με στόχο τη διάδοσή του μηνύματος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: (+30) 23 10 96 85 31

www.olympicdayrun.gr/en

Αλλά Νέα μας