ΑΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΠΑΥΛΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΑΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΠΑΥΛΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
  • Πλήρες Oνομα:

    ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΖΟΥΝΤΟ - ΠΑΥΛΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
  • Διεύθυνση Προπονητηρίου:

    Γυμναστήριο Δημοτικού Σχολείου
  • Διεύθυνση Γραφείου:

    Παύλο Βοιωτίας – 32300 Ορχομενός
  • Τηλέφωνα:

    6946904458 / 2261350208
  • Email:

    seretishar63@yahoo.gr
  • Website:

  • Προπονητής:

    Σερέτης Χαράλαμπος

Ξεκινώντας το καλοκαίρι του 1993, δημιουργήσαμε τον Αθλητικό Σύλλογο Τζούντο – Παύλο Βοιωτίας με έδρα το ομώνυμο χωριό της Λιβαδειάς πιστεύοντας ότι ο τόπος μας χρειαζόταν και κάτι άλλο εκτός από το καθιερωμένο και εύκολα αποδεκτό ποδόσφαιρο. Τότε και για πολλά χρόνια μετά, κάτι ανάλογο δεν υπήρχε πουθενά σ’ ολόκληρη την Στερεά Ελλάδα.

Το 1994 με δάσκαλο τον Σερέτη Χαράλαμπο κάναμε τις πρώτες δέκα συμμετοχές μας, προπονώντας τους αθλητές μας σε μεταχειρισμένη μοκέτα. Μάταια περιμέναμε βοήθεια της τότε Ομοσπονδίας. Και έτσι αποφασίσαμε το 1995, με την βοήθεια του προέδρου μας Σερέτη Λεωνίδα να αγοράσουμε…

Από τότε προσπαθούμε να έχουμε κάθε χρόνο παρουσία στις διοργανώσεις του Τζούντο, παλεύοντας ταυτόχρονα με την ανέχεια και τα ναρκωτικά στην περιοχή μας.

Δημιουργήσαμε αρκετούς αθλητές με πολλές διακρίσεις που έκαναν γνωστό το άσιμο χωριό μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην Βουλγαρία – Σερβία – Τουρκία – Μαυροβούνιο όπου αγωνίσθηκαν.

Μεγάλοι αθλητές που πέρασαν αλλά και που ακόμη δίνουν το παρόν στις υποχρεώσεις του Συλλόγου μας είναι:

  1. Τζαβάρα Γαρυφαλλιά – Απόφοιτη ΤΕΦΑΑ Αθηνών με πολλές διακρίσεις στο παρελθόν αλλά και τελευταία την 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα γυναικών του 2008 και την 3η θέση στο Πρωτάθλημα του 2011.
  2. Μαντζώρος Λεωνίδας – Τελευταία του μεγάλη επιτυχία η 5η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών 2011 και η 3η θέση στο 4ο Διεθνές Τουρνουά Ζωγράφου 2012.
  3. Δάρρα Παναγιώτα – Απόφοιτη ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με πολλά μετάλλια και διακρίσεις παλαιότερα.
  4. Κοτσικόνα Παρασκευή – Με πολλά μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κορασίδων και Νεανίδων παλαιότερα.
  5. Σερέτη Χρύσα – Με διακρίσεις και μετάλλια σε πρωταθλήματα και τουρνουά με τελευταία μεγάλη της επιτυχία η 2η θέση στο 4ο Διεθνές Τουρνουά Ζωγράφου το 2012.

Τέλος, δεδομένου ότι δεν ζητάμε συνδρομή από τους αθλητές μας, είμαστε ευτυχείς που το 2001 ο τότε πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου, Ευαγγελίου Θανάσης – παλιός αθλητής μας- παραχώρησε την αίθουσα του γυμναστηρίου του σχολείου μας και έτσι ζούμε, υπάρχουμε και συνομιλούμε τώρα μαζί σας.

X