Υπό την αιγίδα του ΠΣΑΤ, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βετεράνων τζούντο

Υπό την αιγίδα του ΠΣΑΤ, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα βετεράνων τζούντο

Υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), τελεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βετεράνων τζούντο που θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 5 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο Κρήτης με διοργανώτρια την ΕΟ Τζούντο και συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Κρήτης.

 
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου της ΕΟΤ, Δημήτρη Μιχαηλίδη με τον πρόεδρο του ΠΣΑΤ,  Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, παρουσία και του ομοσπονδιακού προπονητή του τζούντο, Νίκου Ηλιάδη.
 

Οι δύο πλευρές αναφέρθηκαν στη σημασία μια τέτοιας συνεργασίας για την περαιτέρω προβολή του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τζούντο βετεράνων, στο οποίο θα συμμετέχουν συνολικά 250 αθλητές και αθλήτριες από 31 χώρες. Συμφωνήθηκε η διεύρυνση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με σεμινάρια του τζούντο σε νέους αθλητικούς συντάκτες, αλλά και μια σειρά ενεργειών προκειμένου τα αθλήματα που βρίσκονται στη δεύτερη γραμμή της επικαιρότητας, να πάρουν μεγαλύτερο χρόνο προβολής, απ` όσο το δυνατόν περισσότερα αθλητικά ΜΜΕ και όχι μόνο.

X