Τζουντόκα τεσσάρων ηπείρων στην Αθήνα για το «Κύπελλο Ηλιάδης»

Τζουντόκα τεσσάρων ηπείρων στην Αθήνα για το «Κύπελλο Ηλιάδης»

Δέκα ημέρες απομένουν για την έναρξη του Athens Junior European Cup «Iliadis Cup 2019» που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων και ήδη 385 τζουντόκα από τέσσερις ηπείρους έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Στην 10η επετειακή διοργάνωση, η οποία να θυμίσουμε ότι επέστρεψε στο αγωνιστικό καλαντάρι της EJU μετά από απουσία ενός έτους, έχουν δηλώσει συμμετοχή ήδη 28 χώρες και συγκεκριμένα Αλγερία, Αρμενία, Αυστρία, Βέλγιο, Λευκορωσία, Βουλγαρία, Κύπρος, Τσεχία, Ισπανία, Γαλλία, Γεωργία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισραήλ, Ιταλία, Καζακστάν, Κόσοβο, Λίβανος, Μολδαβία, Μαυροβούνιο, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβακία, Τουρκία και ΗΠΑ.

Το Athens Junior European Cup, μέρος της σειράς των IJF World Judo Tour, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, την εγκατάσταση όπου το ελληνικό τζούντο πανηγύρισε το πρώτο του Ολυμπιακό μετάλλιο, δια χειρός του Ηλία Ηλιάδη, το 2004.

Από το 2009 έως και το 2017, η Ελλάδα έχει κατακτήσει 62 μετάλλια στο συγκεκριμένο τουρνουά, το οποίο αποτελεί τον προπομπό ενός ακόμη διεθνούς τουρνουά παγκόσμιας εμβέλειας που θα γίνει μέσα στο 2019 και συγκεκριμένα τον προσεχή Οκτώβριο στα Χανιά.

Το Ευρωπαϊκό Κύπελλο U21 της Αθήνας θα μεταδοθεί σε live streaming μέσω του www.hjf.gr, ενώ να σημειωθεί ότι αμέσως μετά το τουρνουά θ` ακολουθήσει στο Λουτράκι προπονητικό καμπ (25-28 Μαρτίου).

Το επίσημο poster της διοργάνωσης

X