Τσοντάκης στο hjf.gr: «Όλη η κοινωνία των Χανίων, ανυπομονεί για την έναρξη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου»

Τσοντάκης στο hjf.gr: «Όλη η κοινωνία των Χανίων, ανυπομονεί για την έναρξη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου»

Με τη στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου των Χανίων, αλλά και την αμέριστη συμβολή της τοπικής κοινωνίας στο κομμάτι του εθελοντισμού και όχι μόνο, συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Cadet European Judo Cup 2019 που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 5-6 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού. Το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής, Χρήστος Τσοντάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε ότι «όλη η κοινωνία των Χανίων, τόσο ο επιχειρηματικός όσο και ο απλός κόσμος, έχει δεχθεί με μεγάλο ενθουσιασμό την παρουσία στην πόλη ενός τόσο σημαντικού αθλητικού γεγονότος και πλέον ανυπομονεί για την έναρξή του. Ο καθένας προσπαθεί από την πλευρά του, με διάφορες δράσεις, να βοηθήσει για την επιτυχία της διοργάνωσης, η οποία ανοίγει έναν νέο κύκλο στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας. Οι Χανιώτες το έχουν δει σαν μια μεγάλη ευκαιρία για την περαιτέρω εξωστρέφεια του νησιού στο εξωτερικό και την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, ο οποίος στις μέρες μας συνεχίζει να κερδίζει συνεχώς έδαφος».

Ο κ. Τσοντάκης, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος στο εμπορικό τμήμα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Χανίων, γνωρίζει τις ανάγκες του Νομού και γι` αυτόν τον λόγο «πρότεινα και έγινε δεκτό, το δεύτερο κομμάτι της διοργάνωσης, αυτό του προπονητικού καμπ, να πραγματοποιηθεί μακριά από το κέντρο. Επιλέξαμε το κλειστό γυμναστήριο του Ταυρωνίτη για τη φιλοξενία του καμπ, δίνοντας την ευκαιρία να αναπτύξουμε και την περιφέρεια του Νομού, όπου και εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια διαφορετική εικόνα των Χανίων».

Η επιτυχία της διοργάνωσης δεν έγκειται μόνο στα μετάλλια αφού όπως τονίζει και ο κ. Τσοντάκης «το κέρδος για εμάς είναι να έχουμε τα μικρά παιδιά στο κλειστό γυμναστήριο, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα. Έχουμε έρθει σε επαφή με την πρωτοβάθμια και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση, προκειμένου να συντονίσουμε την παρουσία μαθητών στους αγώνες».

Κλείνοντας το μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων στάθηκε στη πολύτιμη βοήθεια από τον Αντιπεριφερειάρχη αλλά και τη νέα Δημοτική αρχή, το ΕΒΕΧ, τον σύλλογο ξενοδόχων, άλλα και μεμονωμένων επιχειρήσεων για την οποία όπως είπε χαρακτηριστικά «στοχεύει στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Με τους φορείς, και ιδιαίτερα με τον Δήμο, είμαστε σε συνεννόηση και μάλιστα ήδη προγραμματίζουμε τη φιλοξενία στα Χανιά και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βετεράνων που έχει αναλάβει η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο».

Μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης είναι η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ, ο ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ, το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ και η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ.

Χορηγοί ακτοπλοϊκής μετακίνησης είναι η ANEK LINES και η BLUE STAR FERRIES.

Χορηγός οδικής μετακίνησης είναι το ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ-ΡΕΘΥΜΝΗΣ, ενώ συνδιοργανωτής του προπονητικού καμπ είναι το ΝΠΔΔ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ.

Στο χορηγικό πρόγραμμα της διοργάνωσης συμμετέχουν επίσης οι εταιρείες: Altus LSA, ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. Α.Ε. (Νερό SAMARIA), ICE CreTea (κρύο τσάι με φυσικούς χυμούς), Ελβίτα (Μπάρες δημητριακών), ABEA, το τουριστικό γραφείο Srata Tours, που είναι και το γραφείο, στο οποίο ανατέθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία η μέριμνα σχετικά με την διαμονή και μεταφορά των αποστολών, SSI – Security Solutions Institute, Τσοντάκης (Επαγγελματικός Εξοπλισμός Ξενοδοχειακών Μονάδων και Καφεστίασης), TERRA CRETA ΤΕΜΕΝΙΑ (αναψυκτικά), ΩΚΕΑΝΟΣ (εταιρεία ψαριών), GARDEN CENTER (ανθοκομικό κέντρο), ΛΙΟΥΔΑΚΗΣ (μεταφορική).

X