Την Παρασκευή 4/10 η επίσημη συνέντευξη Τύπου – Επαφές του Πρέσβη της Ιαπωνίας με την Αντιπεριφέρεια και τον Δήμο

Την Παρασκευή 4/10 η επίσημη συνέντευξη Τύπου – Επαφές του Πρέσβη της Ιαπωνίας με την Αντιπεριφέρεια και τον Δήμο

Συνέντευξη Τύπου με αφορμή το 1st Chania Cadet European Judo Cup 2019, θα δοθεί από την Οργανωτική Επιτροπή, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου και ώρα 12:00, στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Χανίων.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, Yasuhiro Shimizu, συνοδευόμενος από τη διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο (ΕΟΤ), θα έχει επαφές με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νικόλαο Καλογερή (10:00), αλλά και τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη (11:00). Ο κ. Shimizu θα βρίσκεται από αύριο (Πέμπτη) στα Χανιά προκειμένου να παρακολουθήσει το διεθνές τουρνουά, αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο.

Το 1st Chania Cadet European Judo Cup 2019 θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού (5-6/10), ενώ το προπονητικό καμπ, που θα γίνει αμέσως μετά (7-10/10), θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Ταυρωνίτη. Και οι δύο διοργανώσεις βρίσκονται στο επίσημο καλαντάρι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τζούντο (EJU), ο πρόεδρος της οποίας‎, Sergey Soloveychik, αναμένεται να αφιχθεί στα Χανιά, το βράδυ τη Παρασκευής.

Ο ισχυρός άνδρας του ευρωπαϊκού τζούντο, θα έχει σειρά επαφών το Σάββατο με φορείς της πόλης, η οποία έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για τη φιλοξενία και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βετεράνων του 2020.

X