Συνοδοιπόροι και μετά την 29η Μαρτίου…

Συνοδοιπόροι και μετά την 29η Μαρτίου…

Συνοδοιπόροι και μετά την 29η Μαρτίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση, θα είναι Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο και ΑΣ Άρης όπως φάνηκε κι από τη χθεσινή εποικοδομητική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, ο έφορος του ερασιτέχνη και πρώην πρόεδρος της ΕΟΤ, Αλέξανδρος Σαμπρής και ο επικεφαλής προπονητής του συλλόγου και αθλίατρος, Νίκος Μαλλιαρόπουλος, ενώ για λογαριασμό της ομοσπονδίας το «παρών» έδωσε ο εθνικός προπονητής Νίκος Ηλιάδης.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα που άπτονται της περαιτέρω ανάπτυξης του ελληνικού τζούντο, με τον μακεδονικό σύλλογο, να προτείνει την παραχώρηση του Αλεξάνδρειου Μέλαθρου για τις προπονήσεις των κλιμακίων της Βορείου Ελλάδος, αλλά και για διεθνή προπονητικά καμπ στο πλαίσιο ενίσχυσης της δραστηριότητας του αθλήματος στο συγκεκριμένο γεωγραφικό τμήμα της ελληνικής επικράτειας.

«Ο ΑΣ Άρης αποτελούσε και θα συνεχίσει να αποτελεί εξέχον κομμάτι του ελληνικού τζούντο με μακρά Ιστορία στο χώρο του αθλήματος και σπουδαία στελέχη, τα οποία κατά το παρελθόν είχαν διατελέσει και αθλητές με πολλές διακρίσεις. Δεν είχαμε καμία αμφιβολία, ότι ο σύλλογος στήριζε και εξακολουθεί να στηρίζει το έργο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, κάτι που φάνηκε και από τη συνάντηση που είχαμε την Παρασκευή και η οποία ουσιαστικά ήρθε για να διαψεύσει τις Κασσάνδρες περί του αντιθέτου. Η πρότασή τους για στέγαση των κλιμακίων της Βορείου Ελλάδος στο Παλέ ντε Σπορ, αλλά και για φιλοξενία σημαντικών διεθνών προπονητικών καμπ, θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή και είμαστε ευγνώμονες γι` αυτό», είπε μετά το τέλος της συνάντησης ο εθνικός προπονητής Νίκος Ηλιάδης.

X