Στα Ιωάννινα θα στεφθούν οι νέοι πρωταθλητές Ελλάδος το Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου

Στα Ιωάννινα θα στεφθούν οι νέοι πρωταθλητές Ελλάδος το Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου

Με τη συμμετοχή 174 αθλητών και αθλητριών από 41 σωματεία, διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου στα Ιωάννινα, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών έτους 2023. Το κορυφαίο αγωνιστικό ραντεβού, το οποίο ρίχνει και την αυλαία των εφετινών εγχώριων διοργανώσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 

«Όπως συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών, θα ρίξει την αυλαία των εγχώριων διοργανώσεων της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο. Η «ναυαρχίδα» των διοργανώσεών μας, μετά από πολλά χρόνια θα πραγματοποιηθεί στη φιλόξενη πόλη των Ιωαννίνων, η οποία στο παρελθόν έχει αναδείξει πολλούς και σημαντικούς αθλητές και αθλήτριες, με σπουδαίες διεθνείς διακρίσεις. Ως πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδία Τζούντο, νιώθω τυχερός, που ο αγωνιστικός προγραμματισμός μας, ολοκληρώνεται στα μέσα Δεκεμβρίου, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Κύριο μέλημά μας ήταν οι αθλητές και οι αθλήτριές μας, να έχουν μέσα στη χρονιά, όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες επί ελληνικού εδάφους. Και τα καταφέραμε. Και με την ίδια λογική θα συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους τζουντόκα που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Καλή δύναμη στους προπονητές και τα σωματεία», αναφέρει στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, Δημήτρης Μιχαηλίδης.

Το Σάββατο θα γίνουν τα ατομικά, ενώ την Κυριακή το μικτό ομαδικό. Οι αγώνες και τις δύο ημέρες θα εκκινήσουν στις 10:00.

X