Σχολή & σεμινάριο διαιτησίας στην Αθήνα

Σχολή & σεμινάριο διαιτησίας στην Αθήνα

Το Σαββατοκύριακο, 8 και 9 Σεπτεμβρίου 2018, από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Σχολή & Σεμινάριο Διαιτησίας για νέους διαιτητές, ενεργούς διαιτητές και προπονητές. Στο επίκεντρο του σεμιναρίου ήταν οι νέοι διεθνείς κανονισμοί διαιτησίας.

Την πρώτη ημέρα οι εργασίες του σεμιναρίου ξεκίνησαν με το θεωρητικό μέρος – με εισηγητές τους κ.κ. Παπαδάκη Νικό (Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.), Κουτσούκη Πάρη, Στεφανία Καντάρου και Δημήτρη Παπαδημητρίου – στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης. Το σεμινάριο περιελάμβανε προβολή βίντεο, ανάλυση και διευκρινίσεις των νέων κανονισμών.

Η δεύτερη ημέρα του σεμιναρίου αποτελούνταν από το πρακτικό μέρος και έλαβε χώρα στο σύλλογο του Α.Ο.Ν.Αργυρούπολης. Το πρόγραμμα περιλάμβανε πρακτική εξάσκηση των διαιτητών, όπου οι ενεργοί και υποψήφιοι διαιτητές εξασκήθηκαν, διαιτητεύοντας αγώνες αθλητών πάνω στους νέους κανονισμούς.

Στο σεμινάριο παρευρέθηκαν ενεργοί διαιτητές, προπονητές, υποψήφιοι διαιτητές, παράγοντες και αθλητές. Ο απώτερος σκοπός των σεμιναρίων αυτών είναι η συνεχής επιμόρφωση όλων, έτσι ώστε να διεξάγονται όσο το δυνατόν καλύτεροι αγώνες.

Τέλος, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι τα επόμενα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στη Θεσσαλονίκη (15-16 Σεπτεμβρίου) και Ιωάννινα (22-23 Σεπτεμβρίου). Σας περιμένουμε όλους!

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Κ.Ε.Δ.

X