Στην έδρα του Thessaloniki Cadet European Cup 2024, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων το Σαββατοκύριακο 20-21/1

Στην έδρα του Thessaloniki Cadet European Cup 2024, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων το Σαββατοκύριακο 20-21/1

Στη Θεσσαλονίκη, την πόλη η οποία τον προσεχή Νοέμβριο (23-24) θα φιλοξενήσει ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός του τζούντο, το Thessaloniki Cadet European Cup 2024 αλλά και ένα σπουδαίο προπονητικό καμπ της ίδιας ηλικιακής κατηγορίας αμέσως μετά (25-27 Νοεμβρίου, Thessaloniki EJU Cadet Training Camp 2024), διεξάγεται αύριο και την Κυριακή το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων.

Η πρώτη εφετινή εγχώρια διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο, με έδρα το Δημοτικό Γυμναστήριο Τριγώνου Συκεών, συγκεντρώνει περισσότερους από 250 αθλητές και αθλήτριες από 58 σωματεία, οι οποίοι και θα διεκδικήσουν τους πρώτους Πανελλήνιους τίτλους για το 2024.

Την πρώτη ημέρα θα πραγματοποιηθούν τα ατομικά σε όλες τις κατηγορίες, ενώ την Κυριακή, το μικτό ομαδικό. Και τις δύο ημέρες, οι αγώνες θα εκκινήσουν στις 10:00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Να θυμίσουμε ότι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα γίνεται με τη συμπαράσταση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών, με την τελευταία να παραχωρεί και το κλειστό γυμναστήριο για τη διεξαγωγή της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης.

X