Προπονητικό καμπ στο Αμύνταιο από 1η έως 20 Αυγούστου

Προπονητικό καμπ στο Αμύνταιο από 1η έως 20 Αυγούστου

Ενόψει των Παγκοσμίων πρωταθλημάτων εφήβων-νεανίδων και νέων ανδρών-νέων γυναικών, όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος σε αυτά, θα πραγματοποιηθεί προπονητικό καμπ στο Αμύνταιο από την 1η Αυγούστου έως και τις 20.

Η Ελληνική Ομοσπονδία θα καλύψει όλους τους πρώτους στις κατηγορίες τους. Επίσης μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν λάβει μέρος στα αντίστοιχα πρωταθλήματα, ανεξαρτήτως της διάκρισης τους, με δικά τους έξοδα που ανέρχονται σε 35 ευρώ (διαμονή και πλήρη γεύματα).

Δήλωση συμμετοχής για το καμπ (και για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα) πρέπει να αποστείλουν στο durugoguajudo@gmail.com μέχρι τις 25 Ιουλίου, δηλώνοντας αναλυτικά τις ημέρες διαμονής.

Επίσης τα έξοδα συμμετοχής των αθλητών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα καλυφθούν από τα σωματεία τους. Η ομάδα μπορεί να είναι μάξιμουμ 10 παίδες και 10 κορασίδες.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές πού έχουν κατακτήσει 1η θέση στην κατηγορία. Σε περίπτωση που ο πρωταθλητής δεν δύναται να αγωνιστεί και υπάρχουν τζουντόκα που επιθυμούν να λάβουν μέρος, θα επιλέγονται, ανάλογα με τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους στα διεθνή τουρνουά και καμπ.

  • Οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους α) λάστιχα και β) αθλητικά παπούτσια για τρέξιμο.
X