Προπονητικό Camp της Εθνικής Ομάδας Τζούντο & συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων 2018

Προπονητικό Camp της Εθνικής Ομάδας Τζούντο & συμμετοχή στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων 2018

Κατάλληλη από πολλές απόψεις ήταν η περιοχή του Πωγωνίου για την προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Τζούντο Εφήβων/Νεανίδων, ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Εφήβων/Νεανίδων, το οποίο διεξήχθη στο Σαράγεβο την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 28 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου 2018.

Ο Δήμος Πωγωνίου φιλοξένησε τους Έλληνες τζουντόκα, προσφέροντας τους ανεκτίμητη βοήθεια με δωρεάν διαμονή στο Kέντρο φιλοξενίας Κουκλιών, μετακίνηση, διατροφή και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.

Το προπονητικό camp πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου, το οποίο εγκαινιάστηκε το 2005 και έκτοτε, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνο Καψάλη, έχει φιλοξενήσει αθλητικά τουρνουά, εργασιακά πρωταθλήματα και αγώνες. Είναι ένας χώρος που ενδείκνυται για σημαντικές διοργανώσεις και για προπονητικά camp. Πρόκειται για ένα αθλητικό στολίδι που είναι στη διάθεση τόσο των δημοτών του Πωγωνίου, όσο και όλων των συλλόγων και φορέων.

Ο Δήμος Πωγωνίου διατηρεί στενούς δεσμούς με το άθλημα του τζούντο δεδομένου ότι στο Καλπάκι πραγματοποιήθηκαν, με πολύ μεγάλη επιτυχία, πανελλήνια τουρνουά τζούντο και αγώνες.

«Είναι μεγάλη μας τιμή η φιλοξενία της Εθνικής Ομάδας Τζούντο Εφήβων/Νεανίδων. Ο Δήμος Πωγωνίου στηρίζει τον υγιή αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα και στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια διάδοσης του αθλητικού ιδεώδους. Ελπίζουμε η φιλοξενία μας να βάλει ένα μικρό λιθαράκι στη σωστή προετοιμασία των αθλητών. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εθνική μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Πωγωνίου.

Ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της, η Εθνική ομάδα αναχώρησε απευθείας για την Βοσνία & Ερζεγοβίνη, που διοργάνωσε φέτος το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Οι αθλητές μας επέστρεψαν από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων/Νεανίδων με μία και μία θέση, πολλές πολύτιμες εμπειρίες, γνωριμίες και μελλοντικούς στόχους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας στήριξαν και μας βοήθησαν. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Πωγωνίου κ. Κ.Καψάλη, τον Πρόεδρο Δ. Συμβουλίου, τους Αντιδημάρχους, τον Νομικό εκπρόσωπο για την φιλοξενία στο ΚΗΦΗ Κουκλιών, τον Πρόεδρο του Κ.Σ.Κ. Κουκλιών και τους ενεργούς πολίτες που συνέλαβαν για την άνετη προετοιμασία της ομάδας.

Επίσης, ευχαριστούμε τον Νάτση Οδυσσέα και τον Πιπερίδη Φίλιππο για την βοήθειά τους και για την προσφορά τους στο άθλημα γενικότερα.

 

X