Περισσότερες από 760 συμμετοχές στα πανελλήνια πρωταθλήματα ΝΑ/ΝΓ, Ε/Ν, Π/Κ Α` & Β`

Περισσότερες από 760 συμμετοχές στα πανελλήνια πρωταθλήματα ΝΑ/ΝΓ, Ε/Ν, Π/Κ Α` & Β`

Η πρώτη μεγάλη εγχώρια διοργάνωση του τζούντο για το 2019, θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 2-3 Φεβρουαρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης στην Λάρισα. Πρόκειται για τα πανελλήνια πρωταθλήματα νέων ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων και παίδων-κορασίδων Α` και Β` όπου θα συμμετέχουν περισσότεροι από 760 αθλητές/ήτριες από 82 σωματεία. Οι αριθμοί αυτοί θεωρείται βέβαιο ότι θα αυξηθούν σημαντικά μέσα στο επόμενο 24ωρο, με δεδομένο ότι δηλώσεις κλείνουν το μεσημέρι της Παρασκευής (1/2).

Οι κατηγορίες παίδων-κορασίδων Α` και εφήβων-νεανίδων είναι αυτές που συγκεντρώνουν και τις περισσότερες συμμετοχές (220 και 211 αντίστοιχα), ενώ σε παίδες-κορασίδες Β` οι συμμετοχές θα ξεπεράσουν τις 200. Μικρότερη, αλλά διόλου ευκαταφρόνητος είναι και ο αριθμός αθλητών και αθλητριών που λάβει μέρος στις κατηγορίες νέων ανδρών-νέων γυναικών (περίπου 150).

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (18:00) της Παρασκευής (1/2) στο ξενοδοχείο Divani Palace Larissa. Οι κατηγορίες εφήβων-νεανίδων και παίδων/κορασίδων Β` θα γίνουν το Σάββατο 2/2, ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι κατηγορίες παίδων/κορασίδων Α` και νέων ανδρών/νέων γυναικών αντίστοιχα. Οι αγώνες και τις δύο ημέρες θα εκκινήσουν στις 10:00 και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Τα πανελλήνια πρωταθλήματα διοργανώνονται από την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων.

Η αφίσα της διοργάνωσης

X