Πανελλήνια Πρωταθλήματα Τζούντο ΕΦ/ΝΕ & ΝΑ/ΝΓ

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Τζούντο ΕΦ/ΝΕ & ΝΑ/ΝΓ

Μετά και την λήξη των δηλώσεων συμμετοχών, οι υπεύθυνοι κάθε σωματείου μπορούν πλέον να δουν στην πλατφόρμα όλες τις συμμετοχές ανά κατηγορία κιλών και να επαληθεύσουν πως έχουν δηλωθεί όλοι σωστά.

Η διαδικασία είναι απλή. Μπείτε στην πλατφόρμα, στην καρτέλα Ημερολόγιο επιλέξτε τη διοργάνωση για την οποία θέλετε να δείτε κατηγορίες και έπειτα στην καρτέλα Λίστα βλέπετε όλες τις συμμετοχές. Για τη διευκόλυνσή σας μπορείτε στο πεδίο Βάρος να σημειώσετε τα κιλά που σας ενδιαφέρουν και θα εμφανιστούν όλοι οι συμμετέχοντες της κατηγορίας.

Παρακαλούμε ελέγξτε εκ νέου όλοι να υπάρχουν οι φωτογραφίες των συμμετεχόντων σας (να εμφανίζονται), για να μπορούν να εκδοθούν διαπιστεύσεις.

Για οποιαδήποτε απορία προκύψει, είτε κάποιο λάθος στην καταχώρηση, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Γραμματείας: Σαλώμη Ηλιάδου στο κιν. 698 411 8880.
Όσον αφορά αλλαγή σε κατηγορία ή διαγραφή ατόμων, αυτό θα γίνει μια ώρα πριν την κλήρωση στο zoom στις 17:00 (οnline)
(Σημ.: θερμή παράκληση στο zoom να εισέρχεται ο εκπρόσωπος του σωματείου για να έχουν όλα τα σωματεία πρόσβαση).

Για να μπείτε στην κλήρωση την Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021 στις 18:00, θα ακολουθήσετε τον ακόλουθο σύνδεσμο https://us02web.zoom.us/j/86204177796?pwd=VkRGNUhUcnRLaUpIRGNuWE50WmIvdz09

X