Ο ΠΑΟΚ πρώτευσε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών 2019

Ο ΠΑΟΚ πρώτευσε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών 2019

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο θριαμβευτής στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στα Γιάννενα. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης κατέκτησε πέντε χρυσά, τέσσερα ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια, ενώ δεύτερη θέση στη γενική κατάταξη πήρε ο Άρης Θεσσαλονίκης με τρία χρυσά, ένα ασημένιο και τρία χάλκινα, τρίτος σύλλογος αναδείχθηκε ο ΕΟΣ Αχαρνών με ένα χρυσό, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Απασχόλησης Γοργόλης Βασίλειος και ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών Γιαννάκης Βασίλειος.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και συγκεκριμένα την Περιφέρεια Ηπείρου, τον Δήμο Ιωαννίνων, το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, όπως και τους ΡΑΔΟΣ (οικοδομικά υλικά), Epirus Palace, G GLASS – ΓΚΟΛΙΑΣ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, ΔΩΔΩΝΗ, Πιπερίδης ΑΒΕΤΕ, GENERAL SECURITY SYSTEMS και τους αθλητικούς συλλόγους των Ιωαννίνων: Α.Σ. ΠΟΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ Α.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗΣ & Α.Ο. ΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Η Ε.Ο.Τζούντο ευχαριστεί επίσης και τους εθελοντές και όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ 2019.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΖΟΥΝΤΟ 2019

X