Με τη συμμετοχή 55 τζουντόκα, το προπονητικό καμπ στο Sportcamp

Με τη συμμετοχή 55 τζουντόκα, το προπονητικό καμπ στο Sportcamp

Με τη συμμετοχή 55 αθλητών και αθλητριών από σωματεία της Αθήνας, των Ιωαννίνων και της Κατερίνης, διεξήχθη στο Sportcamp Λουτρακίου, προετοιμασία κλιμακίων του τζούντο. Στο προπονητικό καμπ συμμετείχαν και τζουντόκα που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18 που θα φιλοξενηθεί στο Πόρετς της Κροατίας από 23 έως και 24 Ιουνίου.

Οι προπονήσεις έγιναν υπό την επίβλεψη των προπονητών Ντούρου Γκόγκουα, Γιάννη Τσαπάρα και Σταύρου Στραγάλη. Οι δύο πρώτοι, βρίσκονται στη λίστα των προπονητών που θα συνοδέψουν την ελληνική ομάδα στο Πόρετς.

«Παρά το γεγονός ότι είμαστε σε περίοδο εξετάσεων, στο προπονητικό καμπ της ΕΟ Τζούντο συμμετείχαν 55 αθλητές και αθλήτριες. Μακάρι στο καμπ να συμμετείχαν και αθλητές από τη Βόρεια Ελλάδα, έστω κι έτσι όμως, είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε δυνατά ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις διοργανώσεις που έπονται», είπε ο Ντούρου Γκόγκουα, ενώ ο Γιάννης Τσαπάρας στάθηκε ιδιαίτερα στο όμορφο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

«Λειτουργούν όλοι ως μια μεγάλη οικογένεια κι αυτό είναι που μας κάνει να αισθανόμαστε δικαιωμένοι αλλά και υπερήφανοι γι` αυτά τα παιδιά. Το ένα βοηθάει το άλλο, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και ως αθλητές αλλά και ως άνθρωποι. Και ειδικά στο αγωνιστικό κομμάτι, με τη δουλειά που γίνεται, η ψαλίδα με τους αθλητές των ξένων χωρών έχει κλείσει σε μεγάλο βαθμό. Δουλεύουμε σκληρά κι αυτό φαίνεται στους διεθνείς αγώνες».

Photo credits: HJF

Photo credits: HJF

X