Με τη συμμετοχή 238 τζουντόκα, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων στο Λουτράκι

Με τη συμμετοχή 238 τζουντόκα, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων στο Λουτράκι

Με τη συμμετοχή 144 αθλητών και 94 αθλητριών, διεξάγεται αύριο και την Κυριακή στο Sportcamp του Λουτρακίου, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων, η πρώτη εγχώρια διοργάνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο για το 2023.

Οι αγώνες και τις δύο ημέρες θα εκκινήσουν στις 10:00. Αύριο, Σάββατο, θα πραγματοποιηθούν τα ατομικά, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί το μικτό ομαδικό. 

«Λίγες ημέρες μετά την ανατολή του 2023, μιας χρονιάς ιδιαίτερης για το άθλημά μας λόγω του προΟλυμπιακού χαρακτήρα που έχει, η Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, διοργανώνει στο Sport Camp του Λουτρακίου, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων. Στο πρώτο μεγάλο αθλητικό ραντεβού της χρονιάς για την ομοσπονδία μας, αναμένεται να λάμψουν όλα τα μεγάλα αστέρια του αύριο, στα οποία η ΕΟ Τζούντο καλείται να επενδύσει. Η νέα γενιά αποτελεί το μέλλον του αθλήματος και είμαστε σίγουροι ότι στο Λουτράκι, θα δούμε εντυπωσιακούς αγώνες, οι οποίοι και θα κρίνουν τους τίτλους τόσο στα ατομικά, όσο και στο μικτό ομαδικό. Εύχομαι σε όλους τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες καλή επιτυχία. Καλή αρχή στις διοργανώσεις μας. Υγεία στους νεαρούς αθλητές μας, κορίτσια και αγόρια, αλλά και μια υπέροχη χρονιά σε όλα τα σωματεία-μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο», ανέφερε στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΟ Τζούντο, Δημήτρης Μιχαηλίδης.

Να θυμίσουμε ότι τις τρες πρώτες θέσεις στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση είχαν πάρει κατά σειρά ΑΣ Sakura Κατερίνης, Πανελλήνιος ΓΣ και ΑΣΤ Shiai Κηφισιάς.

X