Με τη συμμετοχή 198 τζουντόκα, η προκριματική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Π/Κ Α` & Β` (28-29/1)

Με τη συμμετοχή 198 τζουντόκα, η προκριματική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Π/Κ Α` & Β` (28-29/1)

Με τη συμμετοχή 198 αθλητών και αθλητριών από 28 σωματεία, διεξάγεται αύριο και την Κυριακή, στο κλειστό γυμναστήριο Συκεών στη Θεσσαλονίκη, η προκριματκή φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων/κορασίδων Α` και Β` Βορείου Ελλάδος.

Την πρώτη ημέρα θα γίνουν οι αγώνες σε παίδες/κορασίδων Β` (συμμετέχουν 100 τζουντόκα), ενώ την επομένη σε παίδες/κορασίδες Α` (98). Οι αγώνες και τις δύο ημέρες εκκινούν στις 10:00.

«Λίγες ημέρες μετά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων και νεανίδων, η ΕΟ Τζούντο διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη, το πρώτο σκέλος των προκριματικών ακόμη μίας διοργάνωσης της νέας γενιάς του τζούντο: του πρωταθλήματος παίδων Α` και Β` για αθλητές και αθλήτριες από τη Βόρεια Ελλάδα. Την εφετινή χρονιά, η ΕΟ Τζούντο έχει δεσμευτεί πως θα δώσει έμφαση στις δημιουργικές ηλικίες, που δεν είναι άλλες από τα παιδιά νεαρών ηλικιών που έχουν αγκαλιάσει με ζέση το αγαπημένο τους άθλημα. Έχουμε υποχρέωση απέναντι σε αυτά τα παιδιά, γιατί αποτελούν το μέλλον του ελληνικού τζούντο. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους νεαρούς πρωταγωνιστές του αθλήματος. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συλλόγους που επενδύουν στη νέα γενιά όπως κι ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς των παιδιών αυτών, που τα εμπιστεύτηκαν στα έμπειρα χέρια των προπονητών που διαθέτει το ελληνικό τζούντο!», δήλωσε αναφερόμενος στη διοργάνωση του Σαββατοκύριακου, ο πρόεδρος της ΕΟ Τζούντο, Δημήτρης Μιχαηλίδης.

X