Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στην Λάρισα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΕΦ/ΝΕ και ΝΑ/ΝΓ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στην Λάρισα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΕΦ/ΝΕ και ΝΑ/ΝΓ

Μια εξαιρετική διοργάνωση στην Λάρισα στο Κλειστό Νεάπολης επανεκκίνησε το Τζούντο για το 2021. Το Σαββατοκύριακο 17-18 Ιουλίου πήραν μέρος 380 αθλητές στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ΕΦ/ΝΕ και ΝΑ/ΝΓ και έδωσαν το σήμα της επιστροφής στην κανονικότητα με όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας και υγιεινής.

Όλοι οι αθλητές και οι συνοδοί με υποδειγματικό τρόπο τήρησαν τις οδηγίες των διοργανωτών, ενώ υπήρχε έλεγχος των απαραίτητων υγειονομικών πιστοποιητικών όλων των διαπιστευμένων. Ήταν ένα στοίχημα, που κερδήθηκε για όλο τον κόσμο του Ελληνικού Τζούντο – Ομοσπονδία , σύλλογοι , αθλητές , παράγοντες – και έδειξε την ωριμότητα και την διάθεση για ανάπτυξη και φυγή προς τα εμπρός. Χωρίς προβλήματα τραυματισμών, με ζωντανή μετάδοση όλων των αγώνων και με ακόμα πιο εύρυθμη λειτουργία όλων των εμπλεκομένων φορέων, πιστοποιήθηκε εκ νέου η συνεχής βελτίωση υπηρεσιών επ’ ωφελεία του Τζούντο.

Συγκίνηση και συνεχές ενωτικό χειροκρότημα, το οποίο ελπίζουμε και θα προσπαθήσουμε όλοι να μετουσιωθεί σε πράξη, απέσπασε η ανακοίνωση της ενεργοποίησης του ερανικού λογαριασμού για την κάλυψη εξόδων του αθλητή Άρη Λεωνίδη.

Την εκδήλωση αγκάλιασαν και τίμησαν με την παρουσία τους οι φορείς της πόλης, οι οποίοι επισήμαναν την εξαιρετική συμπεριφορά και το υψηλό αθλητικό επίπεδο των συμμετεχόντων. Από την Περιφέρεια Θεσσαλίας προσήλθε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Νίκος Λιούπας, από τον Δήμο Λαρισαίων ο Αντιδήμαρχος κ. Θάνος Αδαμόπουλος , από το Επιμελητήριο Λάρισας ο κ. Δημήτρης Παπαλέξης και από την διοίκηση του ΕΑΚ ο πρόεδρος του κ. Γιάννης Κουρδής (Εκπρόσωπος του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ.Αυγενάκη).

Παράλληλα, αναγνώστηκε από εκπρόσωπο του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη μήνυμα του, στο οποίο ευχαρίστησε για την τιμητική πρόσκληση που του απευθύνθηκε και έκανε ιδιαίτερη μνεία στις άριστες σχέσεις του και την εξαιρετική συνεργασία με την Διοίκηση της Ε.Ο. Τζούντο σε τέτοιες πρωτοφανείς συνθήκες για τον αθλητισμό, ενώ παράλληλα ενθάρρυνε όλους μας για συνέχιση των προσπαθειών, οι οποίες σηματοδοτούν το αναπτυξιακό μέλλον.

Η Διοίκηση της Ε.Ο. ΤΖούντο ευχαριστεί δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της διοργάνωσης και χαιρετίζει τους αθλητές και τους προπονητές για την προσπάθεια τους, δηλώνοντας ότι στέκεται πάντα στο πλευρό όλων όσων νοιάζονται για την προβολή και την ανάπτυξη του αθλήματος μας.

X